www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 28Haziran 2025 (23:15), Konuya Son Cevap : Dün (20:08). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Kalbinin Rengini seç 👇 *Hangisine ihtiyacın varsa o kalbi bırak:* ❤️ Duaya ihtiyacım var. 💙 Huzura ihtiyacım var. 💛 İçimin ferahlamasına ihtiyacım var. 💚 Sessizliğe ihtiyacım var. 🖤 Anlaşılmaya ihtiyacım var. 🤍 Kendimi toplamaya ihtiyacım var. 💜 samimi dosta ihtiyacım var. 🧡 Güzel bir söze ihtiyacım var. Size göre hangisi ?
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Psikoloji | su damlası | 4 | 26 | 28Haziran 2025 23:15 |
![]() | Pastalar | Esma_Nur | 1 | 46 | 18Haziran 2025 19:03 |
![]() | Sebze Yemekleri | su damlası | 2 | 118 | 21 Nisan 2025 20:44 |
![]() | Kurabiyeler | su damlası | 0 | 81 | 21 Nisan 2025 20:38 |
![]() | Videolar/Slaytlar | Kara Kartal | 2 | 106 | 15 Nisan 2025 15:43 |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
🖤
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
18 Aralık 2010 | ![]() Ben seni özledim... Yoksa yazmazdım sana... Yoksa dökmezdim gözüm damlalarımı SEN diye... Yoksa rüyalarında olmak ister miydim yar diye, Yoksa hülyalarını süslemek ister miydim can diye... Yoksa seni özler miydim böyle delice... Galiba ben bu gece seni ağlayacağım sessizce... Bir acı çay olup içemesem de seni, Bir dua olacaksın dilimde ömrünce... Bir gün ÂMİN olur kavuşuruz elbette... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
18 Aralık 2010 | ![]() Bazen bir ağacın gölgesidir GÜVEN... Bazen bir dost gülücüğü, Bazen annenin sıcacık kucağıdır, Bazen de bir dost merhabası, Bazen güvendiğimiz dağlara kar yağar, Bazen de kardelenler açar güvendiğimiz dağlarda, Bazen bir tebessümdür, Bazen, ihanete, umutsuzluğa inat, Bazen, ellerimizdir hayata güvenle bakmamızı sağlayan, Bazen de, gözlerimiz, Aslında bunların hepsi boş, GÜVEN sensin yüreğin, Sol göğsünün altında sakladığın cevher..!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (1 Üye ve 1 Misafir) | |
Esma_Nur |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
hadi rengini seç, ve nedenin söyle | medinelii | Serbest Kürsü | 20 | 04 Ocak 2023 20:51 |
Kalbinin Derdi Nedir? | su damlası | Makale ve Köşe Yazıları | 1 | 12 Kasım 2022 23:50 |
Dil ile Kalbinin Frekansları Birbirine Uyuyor mu?Emine Kcmn | Emine KOCAMAN | Emine KOCAMAN | 7 | 07 Ocak 2022 10:50 |
"Bize Mazlumun Rengini Söyle Ey Musa!" | Beytül Ahzan | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 02 Ekim 2014 18:36 |
colaya rengini veren böcekkk | İSRA | Serbest Kürsü | 21 | 23 Şubat 2014 17:45 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|