Konu Başlıkları: Hüküm Allah'ındır
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2011, 00:50   Mesaj No:14

YASEMİN ATAMAN

Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:54
Mesaj: 487
Konular: 102
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Yorum yapan kardeşlerimden Allah razı olsun.
Evet şimdi sizleri düşünmeye davet ediyorum!
Biz özgür bir ülkede yaşamıyor muyuz? Hemde öyle özgür bir ülkeyiz diye haykırıyoruz ki, şiirlerde makalelerde yapılan konuşmalarda medyada!!!!

ACABA??? gerçektende özgür bir ülkede mıyız? Ben TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE yaşayan insanların özgür olduğuna inanmıyorum. Evet birileri özgür bu ülkede !!!!!

Yoksa bu özgürlük gizli kölelik, baskı susturulmak ve tehdit mi?Medeniyet yollarını tıkamak, insanları kıyafetleri dinleri düşünceleri ile sınıflandırmak mı???

Kılık kıyafet özgürlüğü var deniliyor!!!!!!!!

Gerçektende var mı?
Kimler için var?

Evet kılık kıyafet özgürlüğü var eşitlik var ama münafıkların hatta diyebiliriz ki Allah ın ayetini görmeyenler istedikleri sınıfa veriyor bu özgürlüğü.

Açık kardeşlerimize saygım var ama müslümanım deyıpte Allah ın ayetini duyup titremıyorlarsa bu bakışlarını onaylamıyorum. Bana düşen ayeti demek kişi istediği yolu seçer. Onların kılık kıyafeti nasıl özgürse, sahılde mayosu hatta dahada açıklığı ile rahat rahat gezme özgürlüğü varsa, caddede istediği boy etek, tayt , pantolon, streçler veya dekolte gıyme özgürlüğü varsa mümin kardeşlerim kızlarım içinde olmalı.

Açık bayana verilen kılık kıyafet özgürlüğü, kapalı islam kadınınada verilmeli.

ÖZGÜRLÜK O ZAMAN ÖZGÜRLÜK olur . ADALET dağıtan sahtekarlar bence adaletten hiç anlamıyorlar.

Lafta özgür ülkenin, esirleriyiz biz müminler....

Desem ki bunu hak ediyoruz. Şimdi kızanlar vardır veya söylenenler. Evet kardeşim bu esirlik senin yüzünden benim yüzümden...

Müminler bir yürek olup kımlığımızı ortaya koyamıyoruz.Hakkımızı istemiyoruz. Hakkımızı aramıyoruz itin köpeğin havlamasından baş döndürüyoruz davamızdan bu mu görevimiz?
Acaba bu ülkeyi savunan cephede şehit olanlar veya görevde olanların anneleri hiç kapalı değil mi?Bu nasıl bir zihnıyet işim içinse kıyafetin önemli değil gel cepheye ama okul çalışma alanı olunca olmaz!!!

cephede silah tutan ellerin kız kardeşleri kalem tutamaz mı? Meslek sahıbı olamaz mı mümin kardeşine yetişen bir dr hemşire, veya bir öğretmen olamaz mı?

OLUR kardeşim olur hemde öyle bir olur ki, tesettürü kılık kıyafeti edebi ile kainat ona dua okur.İslamın nuru ile gönülleri feth ederler.

Ama yo illede dekolte sahıpleri bedenlerini sunanlar okuyacak kı her dalda bunların sayesinde prim yapanlar olacak. Hani modernlık medenıyet çalları çalıyor ya açıklık..

Şimdi eğer bizim başörtümüz elimizden alınıyorsa düşün bakalım sen ne yaptın bu konuda? Komşunun kızı okula gıderken saçını açıp markete gıderken kapatıyorsa buna olan tepkını dile getirdin mi ne yaptın?

iman etmek namaz kılmak, dua okumak kuran okumak değildir. Bu benim görüşüm.Acaba tüm tesettürlu kardeşlerimizi bir anda bilek beyin düşünce gücü ile okullardan çeksek milli eğitim ne yapar?
Ama bana dokunmayan yılan misalı lafta müslümanlarız yaz çiz ıkıde oku namazını kıl birde hac yaptınsa tamam.

hayır zülme hele minik çocuklar gözyaşı ile başörtüm dıyorsa burda sana düşen çok iş var. bu yola baş koymalısın.Senin kızın kardeşin olmasada senin davan bu.






__________________
Alıntı ile Cevapla