Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2021, 17:16   Mesaj No:1

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.635
Konular: 430
Beğenildi:3257
Beğendi:3726
Takdirleri:26348
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart İsterseniz Mikro Parçalara Bölünün Hepiniz Muhatapsınız

İsterseniz Mikro Parçalara Bölünün Hepiniz Muhatapsınız

Hristiyanîler, Yahudîler, Alevîler, Sünnîler, Şiîler, Hanefîler, Şafiîler, Hanbelîler, Malikîler, Deîstler, Kemalîstîler,Şambelîler,Zeydîler,Caferîler,Sufîler Eşarîler, Maturidîler, Rafizîler, Haricîler, Sofîler, Buharîler, Nakşîler, Kadirîler, Ticanîler, Şazelîler, Halvetîler, Rufaîler, Mevlevîler,Teîstîler,Ataîstîler, Selefîler,Moronîler,Evrîmcîler,Bahaîler, Lolanîler, Abdalanîler, Şavalanîler, Okuyanîler, Bayındırîler, Mutezîliler, Îslamoğlulîler, Edîpîler, Taslamanîler, Dormanîler, Nirengi Ramazanîler, Bilimcîler, koronacîler, Mahmudîler, Cübbelîler, Nurcuîler, Sarıklîler, Şalvarlîler, Sakallîler, Süleymancîler, Nakşibendîler, Hocacîler, Şeyhcîler, Alimcîler, Üfürükçîler, Tükürükçîler, Büyücîler, Muskacîler, Zalimcîler, Particîler, Şapkalîler, İşitçîler, putçîler, Daişçîler, Smokincîler, Laikçîler, Demokratçîler, Sekülercîler, Sebataycîler, Îsrailcîler, Seyyidîler, Şerifîler, İrancîler, Diyanetçîler vs. Başım döndü, Hepiniz şu ayetlere muhatapsınız;

المؤمنون (Mü’minûn), 53.. Ayet: فَتَقَطَّعُوا أَمْرَهُم بَيْنَهُمْ زُبُراً كُلُّ حِزْبٍ بِمَا لَدَيْهِمْ فَرِحُونَ
Mü’minûn, 53 / Fakat onlar işlerini aralarında parçalayıp çeşitli zübürlere / kitaplara ayırdılar. Her hizip, (Fırka, cemaat, parti, klik, meşreb, tarikat, mezhep); yalnız kendi yanındakiyle sevinip övünmektedir.

De ki: "Ey Kitap Ehli: Bizimle sizin aranızda aynı olan bir ilkeye geliniz: ALLAH'tan başkasına kulluk etmeyelim ve O'na hiçbir şeyi ortak koşmayalım, birimiz diğerini ALLAH'tan sonra rabler edinmesin." Kabul etmezlerse, "Şahit olun, biz müslümanlarız!," deyin. (Ali imran/64)

Âl-i İmrân, 83: Onlar, Allah'ın dininden başkasını mı arıyorlar? Halbuki göklerde ve yerde ne varsa hepsi, ister istemez O'na boyun eğmiştir ve O'na döndürülüp götürüleceklerdir.

Âl-i İmrân, 85 : Kim İslâm'dan başka bir din ararsa; ondan asla kabul edilmeyecek ve o ahirette de kaybedenlerden olacaktır.

Rabbinizden size indirilene tabi olun; O'nun yanı sıra evliya/ velilere tabi olmayın. Siz ne kadar da az öğüt alıyorsunuz! (Araf/3)

Recep Şahin
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Kamuda tasarruf dönemi başladı Gündem/ Manşetler Kara Kartal 0 8 27 Nisan 2024 15:02
Alerjisi ve astımı olanlar çöl tozuna dikkat Sağlık / Beslenme Kara Kartal 0 14 26 Nisan 2024 18:03
Kızıl ordu utancı Gündem/ Manşetler Kara Kartal 1 19 25 Nisan 2024 00:22
Patiswisi küflü çikolata değil, zehirli dil yıktı Gündem/ Manşetler Kara Kartal 0 11 24 Nisan 2024 17:16
Türkiye yüzyılını THY yaşıyor Gündem/ Manşetler Esma_Nur 2 23 24 Nisan 2024 12:29