|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 14 Nisan 2008 (21:21), Konuya Son Cevap : 10 Mayıs 2024 (19:58). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Nisan 2008, 21:21 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | kızlar kamyon şöförü olursa** kızlar kamyon şöförü olursa** Kızlar Kamyon Şöförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları ---gaz fren şanzuman manikürsüz halim duman ---sen batan güneş ben yollarda kremşanti ---miras değil sevgilim hediye etti güzelim ---bir sana hastayım diyete girdim yastayım ---kulağıma takarım küpe geçemez beni hiç bir züppe ---torpidonda aseton yoksa güselim mühim değil ben mazotlada silerim ---nazar etme ne olur evlen seninde olur ---Daha manikür yaptırmadım , saçım ne halde görüyorsun ya Polis abi bekletme yarın saat 2 de kavşakta ---Rujum biter yolumm bitmez.. çocukta yaparım kamyon şöförlüğüdee
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
Konu Sahibi Belgin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ben Sana Gül Diyemem | Hz.Muhammed(s.a.v) | Belgin | 0 | 2463 | 29 Eylül 2009 10:25 |
Bir evliyayı vesile ederek dua edilirmi? | Soru Cevap Arşivi | Kara Kartal | 21 | 11009 | 24 Eylül 2009 10:38 |
Mahşerde âzâlarımızın konuşması | Soru Cevap Arşivi | KuM TaNeSi | 1 | 2672 | 17 Eylül 2009 16:06 |
Zekâtını vermeyenlere ibrettir Sâlebe'nin servet... | Zekat-İnfak | dua dilencisi | 1 | 2290 | 17 Eylül 2009 10:56 |
Yaşlı kadınların tesettürü... | Tesettür Konuları | Belgin | 0 | 2699 | 07 Eylül 2009 09:26 |
14 Nisan 2008, 21:44 | Mesaj No:2 |
Cvp: kızlar kamyon şöförü olursa** Kamyon kim biz kim belgincan.
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
14 Nisan 2008, 21:47 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | Cvp: kızlar kamyon şöförü olursa** bir arkadaşım sms yle göndermişti bana da ama kızlardan kamyon şoförü olmaz yaf beyler bizi normal trafikte istemiyo kalmış ki kamyonda uzun yol |
15 Nisan 2008, 10:19 | Mesaj No:6 |
Cvp: kızlar kamyon şöförü olursa** Bence bizde yaparız kamyon şoförlüğünü zaten erkekler yaparsa biz haydi haydi yaparız her ne kadar bizi çekemeseler bile.... hahahaha | |
16 Nisan 2008, 10:43 | Mesaj No:7 |
Cvp: kızlar kamyon şöförü olursa**
Biz herşey yaparız hani derler ya kadının fendi erkeği yendi ama yaşadığımız hayatlar bizim için daha hayırlıdır inşallah
| |
08 Mayıs 2008, 21:43 | Mesaj No:9 |
Cvp: kızlar kamyon şöförü olursa**
zaten kadınların kamyon şöförleri ile ortak bir noktaları var. ikiside çok konuşur. kamyon şöförleri bazen sadece muhabbet etmek için yoldan birilerini alırlar. ama kamyon yolculuğuda mükemmeldir. param olsa taksi yerine kamyon alırım.
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
18 Şubat 2009, 18:16 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 5753 Üyelik T.:
20 Aralık 2008 | kızlar kamyon şöförü olsaydı
Kizlar Kamyon Soförü Olursa Kamyon Arkasi Yazilari Nasil olur *yollarin ustasiyim,röflenin hastasiyim *gaz fren sanzuman, manikürsüz halim duman *sen batan günes, ben yollarda kremsanti *miras degil sevgilim hediye etti güzelim *bir sana hastayim, diyete girdim yastayim *kulagima takarim küpe, geçemez beni hiç bir z..pe *torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim degil ben mazotlada silerim *nazar etme ne olur evlen seninde olur *Rujum biter yollar bitmez.. *makyaj çantam yanimda, içindekileri dizerim..sakin beni geçmeyin hepinizi çizerim *bir makyaj yapmaya doyamadim, birde sana *saçlarimi savururum, günes gibi kavururum..beni sollarsan eger, arabana vururum.. *Seni seviyorum Kamyonum benim, Degismem seni Tek tas Pirlantaya!!!
__________________ .............................................. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |