|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 27 Eylül 2014 (22:06), Konuya Son Cevap : 05 Kasım 2023 (23:25). Konuya 29 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Eylül 2014, 22:06 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ''Can'' Der Susarım.../medineweb ''Can'' Der Susarım.../medineweb CAN" der ==>> SuS/arım ey Can, dokunsan ağlarım artık; sözlerin yüreğimi kırdı sanmayasın… ben seni üzmekten korkarım. Ellerimden kaçıp giden bir balık misali, yüreğimin kıyısından kayıp gidersin diyedir yüreğimin korku frekansında atması… ey Can, bilir misin gözlerimin derinliğindedir anlatmak istediğim; gizlediklerimdedir ayaklarıma kuvvet veren giz. Gizlediklerimdir anlamlı kılan yüreğimi, yürüyüşümü… bilir misin gözlerimde yüreğim kadar alemi hapsederim ben, yüreğim kadar … ey Can, dokunsan ağlarım artık, sevincim yüreğimde saklı… Lisanıma şükür yakışır benim. hüznü sevişimdendir gözlerimdeki masûmiyet… hüznü, duama burak bilişimdendir ONA yakınlığım… ey Can, bilesin ben RABBİME dua etmekle hiç bedbaht olmadım! ağlarsam sevinçtendir… ağlarsam şükrü eda edişimdir bu… ağladığım vakit duaya şahit olursa -AN-, şikayetim olmaz YAR ’e, yüreğim şikayet etmez senden.. ey Can, bilesin, ben mahsûn olmakla mahrûm olmam; sana yakınlığımla yakın olurum YAR’e… "Alıntı"
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | su damlası | 26 | 2098 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 158 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 196 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 196 | 16 Mart 2024 15:39 |
Ceviz Kabuğu Suyunun Faydaları.. | Sağlık / Beslenme | su damlası | 0 | 231 | 08 Kasım 2023 19:49 |
27 Eylül 2014, 22:12 | Mesaj No:3 |
18 Aralık 2010 | Cevap: ''Can'' Der Susarım... Amin ecmain inşaALLAH.. O SİZİN GÜZEL BAKMANIZ BENCE Allah razı olsun...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
28 Eylül 2014, 23:12 | Mesaj No:5 |
18 Aralık 2010 | Cevap: ''Can'' Der Susarım... Susuyordum , konuşmaktan korkacak kadar büyük sebeplerim vardı. Ben sustukça 'O' çoğalıyordu içimde . İbrahim İNECİK
30 Eylül 2014, 00:40 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: ''Can'' Der Susarım... ruhun ötesinde yaşamış yaşamaktan öte gri bir sabaha dökülmüş gülümsemeleri bu ağlayan candır candır benden ötede uzak diyecek kadar bir nefes verilebilecek mesafede yakın diyecek kadar kilometreler yüklenmiş ha desen durduracak nabzını baharı müjdeler gibi hafif yeşile çalan bakışları emanet nefeslerle umut mırıldanmış uykusunda uykusunda kan uykusunda cennet müjdeleyen gözlerimin ferinden soyutlanmış gözlerime hasret bu ağlayan candır... abartmış sevmek makamından çalan türküleri dudağına kalıcı misafir edilmiş izmariti dişlerini gıdıklayan bir sigara ateşlenmiş susmuş sessizleştirmiş acıların ablukasında parçalanan kalbini kimse anlamamış yada anlatamamış sözlerini ah sevgili yanlızlık soğuk bir sonraki bahara erteleme gözlerini haberin yok belki bu kalemimden dökülen kandır sana garip gelir belki sana hasret bu ağlayan candır... |
30 Eylül 2014, 14:55 | Mesaj No:7 |
18 Aralık 2010 | Cevap: ''Can'' Der Susarım... İçiniz kor gibi yanarken susmak, acıların en beteridir.. G.Lorca
01 Ekim 2014, 15:58 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: ''Can'' Der Susarım... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "CANIM" ne güzel bir kelimedir öyle ; İçinde İnsanın “CAN” ı var, "AN" ı var, "ANI" ları var …. elif gibi sevmek |
04 Ekim 2014, 17:53 | Mesaj No:9 |
18 Aralık 2010 | Cevap: ''Can'' Der Susarım... Yaşamak su misali akıp giderken , Bize kalan bir vefa , bir selâm. Bir de habersiz yapılan dûadır...
28 Ekim 2014, 12:33 | Mesaj No:10 |
18 Aralık 2010 | Cevap: ''Can'' Der Susarım... Sustuk... Havale eyledik Allah'a... O sustuklarımız, ahirette konuşacaktır, unutulmasın..
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |