|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 10 Eylül 2019 (09:21), Konuya Son Cevap : 16 Eylül 2019 (23:24). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Eylül 2019, 09:21 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Yeni Eğitim Öğretim Döneminde MEDİNEWEB Yeni Eğitim Öğretim Döneminde MEDİNEWEB Selamun aleyküm medinewebin kiymetli ögrenci-öğretmen anne - baba eş, abla, ağabey eğitimci ve ögrenci üyeleri. . . Yeni eğitim öğretim yılı bütün öğrenci ve öğretmenlerimize çocuklarimiza hayırlı olsun. Talim ve terbiyede, hayatın her alaninda İslam perspektifinden bakmayı becerebilen öğretmen / öğrenci / veliler olabilmeyi nasibeylesin Rabbim.. Hedefimiz her zaman -bütün faliyetlerimizde olduğu gibi- "Allah'in razı oldugu" "şeytanın ve nefsinin güdümüne girmeyen kul" donanimina ulaşmak olsun. Önceliğimiz bilgili insan değil, iyi insan olmalı. Kuru bilgi yığını halini almaktan cümlemizi korusun Rabbim... Peygamberler İnsanların en büyük ögretmenidirler. Dünya ve ahirete dair her türlü hayırlı bilgiyi insanlara ogretmislerdir. Zararlı bilginin kaynağı ise şeytandır. Makam,mevki, şan, şöhret, kariyeri önümüze koyar.Allah, seytandan uzak eylesin, akıl-ruh, karakter, ahlak dünyamızı geliştirmeyi ve hayatin her alanini Nebevi uygulamalarla donatmayı nasibeylesin... Ne kadar yararlı olursa olsun uygulamaya gecirilmeyen bilgi faydasız ilimdir. Peygamberimiz gibi bizlerde fayda saglamayan ilimden Allah'a sığınırız.. Rabbim hepimizi ilmi seven, kendi konumuna göre ilim tahsiliyle meşgul olan, bilmediklerini ògrenen,ögrendikleriyle amel eden, ve baskalarinada öğretenlerden ve dahi İlmiyle sadece Allah'ın rızasını hedeflerden eylesin... Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun... Medineweb okulu içinde eğitim-öğretim yılı başlasın. Ders zili çalsın... Plan/ders ve yoklama defterini açalım. Bakalım bu senenin plan programında neler var hep beraber görelim... Bizde kalın ewet000 Fi emanillah...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Kafeste Kırbaçlanan Kadın Köleler | İslamda Kadın ve Erkek | Mihrinaz | 1 | 66 | 25 Ekim 2024 20:39 |
Fetö'nün Ayin Gibi Cenaze Töreni | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 2 | 49 | 25 Ekim 2024 19:14 |
Yeni Doğan Çetesi Firavunluğu | Gündem/ Manşetler | Medine-web | 10 | 153 | 19 Ekim 2024 13:22 |
Çöl ve Çobanlık Mektebinde Yetişen Önder | Hz.Muhammed(s.a.v) | Esma_Nur | 4 | 92 | 19 Ekim 2024 03:19 |
Kızlarımız Kızınca Ne Olacak? | Çocuk Ve Gençlik Eğitimi | Esma_Nur | 1 | 59 | 12 Ekim 2024 00:51 |
10 Eylül 2019, 12:39 | Mesaj No:2 |
15 Kasım 2011 |
Bu eğitim döneminde medineweb de neler yapabiliriz? Nasil faydali olabilriiz? İlim penceremizi açalım? Hangi konular üzerinde duralım? Ders halkası kuralim? Önerilerinizi bekliyorum..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
16 Eylül 2019, 18:53 | Mesaj No:3 |
15 Kasım 2011 |
Bütün enerjimizle ve samimiyetimizle BİSMİLLAH diyelim ; Her zaman önceledigimiz, hayırlara vesile olacak, İlahi Riza'dan başka bir beklentimzin olmadigi bir dönem olsun inşallah... Bu hizmet hepimizin. Kuruluşundan bugüne emek emek büyüdü. Büyümeye de devam edecek. Bizler fanisi olduğumuz şu misafirhanede "medineweb" gibi bir değeri bulmuşken birakmamanin, daha..daha...daha...nın peşindeyiz .Ümitsizlik bilmeyizga/li/p..Yok face miş yok twitter yok instagrammis hepsini tek geceriz biiznillah Desteginizi isteriz bu mecralarda sadece Sağlıkla, ilimle, huzurla medinewebde neler yapabilirize bir bakalım.💪 Efendim sosyal medya kullanıcısi herkesin bu alanlarda bizleri takip/üyelik/pay/post/twit/begeni/abonelik anlamında desteklemelerini istiyoruz..İşte adreslerimiz. . Face [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsta [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Youtube [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Linklerimizi bu alanlarda paylaşmaya devam..Ilitam ve AÖF linklerini daha aktif paylaşalım çok talep var çünki. Linkleri paylaşıp daha çok misafir girişi ile hem ziyaret hem ilim edinmelerine vesile olalım. Bıkmadan devam inşallah. . Güncel konular/haberler/manşetlerle ülke ve dünya gundeminide siteye taşımaya devam... Kavga, fesat, huzur bozan herkes ve herseyden uzak durup ilim talebeligimize devam edelim..Ögrendikce görüş alanimiz ufkumuz, vizyonumuz açılacaktır..Pencereleri açalım... Düzenli bir ders halkası kuralim.Önerim; 📍Esmaul Hüsna'lari bütün yönleriyle haftalik ders şeklinde inceleyelim. Sorularda hazırlayabiliriz? 📍Her hafta bir hadisi Şerif uzerinde çalışma yapabiliriz.. Günlükte olabilir.. Aklıma gelenler bunlar.. Gelistirme/eleştiri/ farkli oneri sunabilirsiniz..Bekliyorum..
16 Eylül 2019, 19:14 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 |
Forumun bütün linklerini paylasabilir. Medineweb i kaynak gösterebilirsiniz.. Hatta; gözümün bebeği, yaban ellere açmaya kiyamadigim, incitirler, uzerler, hoyrat davranirlar, kıymetini bilmezler, kopyalayıp başka sitelere surerler diye hep saklımda duran "sorularla sureleri Taniyalim" bölumümüzude gözümü kapaya kapaya sahte dünyalara açıyorum.)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nasiplenmektir tek duamız... Kimin nerde nasıl bulusacagini bilemeyiz."Bir kişi dahi olsa".diyerek bu alanların linklerinide paylaşalım... Hayır Çarşımızın çalışmalarına da devam edeljm. İşimiz çok, yolumuz uzun en saglamindan Euzu Besmele cektik enerjı doluyuz.Yol dayanmaz bize... Yolumuz açık olsun..
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |