Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM DİNİ KONULAR.::. > Muhtelif Dini Konular > Muhtelif Konular

Konu Kimliği: Konu Sahibi YASEMİN ATAMAN,Açılış Tarihi:  16 Aralık 2011 (22:18), Konuya Son Cevap : 19 Aralık 2011 (15:51). Konuya 25 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 16 Aralık 2011, 22:38   Mesaj No:11
Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:54
Mesaj: 487
Konular: 102
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Başörtüsü Zulmü İskenderun'da
İskenderun'un Bekbele beldesinde bulunan Bekbele Fatih İlköğretim Okulu 2011 - 2012 yılı eğitim ve öğretim yılına başörtü zulmü ile başladı.
HATAY - Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla dün okula giden 7. Sınıf öğrencisi Sümeyye Ocakoğlu ile 3. Sınıf öğrencisi Kuddüs Kesik başörtüsü engeliyle karşılaştılar. Olayı duyduktan sonra okula giden öğrenci velileri, okul idarecileri ve öğretmenleri ile tartıştı. Ayrıca sivil polislerin okulu adeta karantina altına almaları dikkat çekti.

Okulda yaşadıklarını anlatan Sümeyye Ocakoğlu " Sabah başörtümle derse girdim. İlk derslerde pek bir sorun ile karşılaşmadım. Ama 4. Derse beş dakika geç kalmıştım. Kapıyı çalıp içeri girdim ve öğretmenimden özür dilemeye çalıştım, fakat öğretmenim bağırıp çağırmaya başladı. Beni bu halde içeriye alamayacağını söyleyip okul idaresinden izin almamı istedi. Okul idarecileri de bu şekilde okula alınamayacağını belirterek velimi çağırmam için beni eve gönderdiler. Ben de ağlayarak eve gittim" şeklinde konuştu.

Olayı duyduktan sonra okula gittiğini belirten Rahime Ocakoğlu okul idarecileri ile tartıştığını söyledi. Derse kızı ile beraber girdiğini söyleyen Ocakoğlu "Derse kızım ile beraber girdim. Sınıfa giren matematik öğretmeni bizi dışarı çıkarmaya çalıştı. Ben de çıkmayacağımı söyledim. Dersi kızım ile beraber takip etmek istediğimi belirttim. Bunu duyduktan sonra öğretmen sınıfı terk etti. Biraz zaman geçtikten sonra tekrar geri dönüp kızınızın kalabileceğini söyledi. Ben de dışarıya çıktım. Biraz geçtikten sonra kızım tekrar okuldan çıkarıldı." dedi.

MİLİ EĞİTİMDEN BELGE ALIN
Başörtü engeline takılan bir diğer öğrenci Kuddüs Kesik ise öğretmenleriyle hiçbir sorun yaşamadığını dile getirdi. Okula çağrılan veli Selahattin Kesik ile okul idaresi arasında tartışma çıktı. İdarenin, kızının okula alınması için kendisinden Milli eğitimden bir belge alınması gerektiğini belirtiler. İstenilen belgenin çok saçma olduğunu belirten Veli Kesik "Kızımı okutmak için milli eğitimden izin mi almam gerekiyor. Kızımın okuma hakkını kimse engelleyemez." şeklinde konuştu.

PROVAKATÖRLÜK İLE SUÇLADILAR
Okul idaresiyle konuştuğu sırada içeri polislerin girdiğini belirten Kesik " Ben idarecilerle konuştuğum sırada polisler içeri girdi. Onlar da konuşmaya başladı. Kendilerinin de Müslüman olduğunu belirterek beni ikna etmeye çalıştılar. Bu olmayınca sizi yönlendiren bir grubun olduğunu benim bir provakatör olduğumu söylediler. (Muhammed Aybakan - İLKHA)
__________________
Alıntı ile Cevapla
Alt 16 Aralık 2011, 22:39   Mesaj No:12
Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:54
Mesaj: 487
Konular: 102
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Başörtülü Öğrenciye Tecrit ve Sürgün!

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Yapıcıoğlu ilköğretim okulunda okuyan okul birincisi 8. Sınıf öğrencisi, başörtülü olduğu için önce okul kütüphanesinde tecrit edildi sonra da sürgüne gönderildi.
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İZMİR - Konak ilçesinde bulunan Yapıcıoğlu İlköğretim Okulunda okuyan ve okul birincisi olan 8. sınıf öğrencisi Amine Şani (13), başörtüsünü çıkarmadığı 25 gün boyunca tek başına bir kütüphane odasında yalnız bırakıldıktan sonra Şerife Eczacıbaşı İlköğretim okuluna sürgün edildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan baba Hacı Şani şunları aktardı: “21 Aralık Salı günü kızım Amine ile birlikte Yapıcıoğlu İlköğretim Okulu"na gittik. Okul yönetiminin beni çağırması üzerine Müdür yardımcısı Kemal Diken"le görüştük. Bize okul değiştirmeye dair olan karar metnini okudu ve Kestelli Şerife Eczacıbaşı ilköğretim okuluna gitmemiz gerektiğini söyledi. Kızım Amine ile yeni okuluna gittiğimizde Okul müdürü Demet Mutlu bize buradaki uygulamanın da diğer okuldaki uygulamadan farksız olmayacağını ve kendi ellerinde bir şey olmadığını bunun üst makamlar tarafından böyle istendiğini belirtti.”
Amine"ye özel bilgisayar ve internet kurulmasındaki amaç ne?
Şerife Eczacıbaşı İlköğretim Okuluna sürgün edilen Amine, burada da gün boyu kütüphaneye mahkum edilirken, kendisine bir bilgisayar verilerek internet çekildi.
Yalnız olarak Kütüphane odasında bırakılan öğrencisi için alelacele internet çekilmesi dikkat çekerken, konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz müdür yardımcısı Ramazan Karabulut, Amine için neden internet çekildiğini açıklayamadı.
Kızımın yeri arkadaşlarıyla beraber sınıfıdır, internete bağlı bir bilgisayar karşısında oturmak değildir. Ayrıca Türkiye'de Öğretmensiz internetli örgün öğretim ne görülmüş, ne de duyulmuş” diyen Baba Hacı Şani ise, şu sorulara cevap verilmesini istedi, “Eğer ders için verildiyse faydalanabileceği ders programları neden bilgisayara yüklü değil? Ders için verildiğine dair hiçbir yardımcı programın yüklü olmadığı sadece yalın bir internetin bulunduğu bilgisayar hangi sebeple verildi?
Baba: “insan haklarına aykırı”
Kızına yapılananın insan haklarına aykırı olduğunu belirten Baba Hacı Şani; “Yaklaşık 30 gün boyunca kızımın bir kütüphane odasında bırakılması, okulun bütün tören ve etkinliklerinden tecrit edilmesi kızım yaşındaki birine böyle bir uygulamanın yapılması ciddi psikolojik zararlar vereceği malumdur. Ayrıca bu tutum anayasanın 42. maddesine aykırı bir durum teşkil ederek kızımın eğitim ve öğretim hakkından yoksun bırakılmasıdır. Aynı zamanda evrensel insan hakları beyannamesinin 26. Maddesine de aykırıdır.
Bu süreçte bize uygulanan hukuksuzluğu yetkili bütün mercilere (Cumhurbaşkanı"na, Başbakan'a, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı"na, Milli Eğitim Bakanlığı"na, İzmir Valiliği"ne) birer faksla bildirmemize rağmen bugüne kadar bu konuya herhangi bir çözüm getirilmedi. Hukuki bütün zeminlerde hakkımızı arayacağımızı ve Allah katında da bu uygulamaya sebep olanlara hakkımızı helal etmeyeceğimizi belirtmek isterim” dedi.
Öte yandan Amine Şani, müdür yardımcı Ramazan Karabulut"un kendisine buradan da gönderilebileceğini söylediğini ifade ederken, Karabulut da sözlerine sahip çıkarak sürecin böyle gelişebileceğini tahmin ettiğini söyledi.


(Yunus Şani – İLKHA)
__________________
Alıntı ile Cevapla
Alt 16 Aralık 2011, 22:50   Mesaj No:13
Medineweb Sadık Üyesi
talibetün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:talibetün isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15138
Üyelik T.: 08 Aralık 2011
Arkadaşları:11
Cinsiyet:
Memleket:Adana
Mesaj: 461
Konular: 76
Beğenildi:8
Beğendi:1
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

sayın yazarımız içimden bunları yapanlara beddua edesim geliyor acaba hiç mi çıkarıp kimliğinde yazan dini
islam ı okumazlar bundan vicdan azabı çekmezlermi nasıl verecek bunlar ahirette hesabını Allah ıslah etsin bunları ne dir bu zulümuzgn
__________________
@@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Aralık 2011, 00:50   Mesaj No:14
Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:54
Mesaj: 487
Konular: 102
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Yorum yapan kardeşlerimden Allah razı olsun.
Evet şimdi sizleri düşünmeye davet ediyorum!
Biz özgür bir ülkede yaşamıyor muyuz? Hemde öyle özgür bir ülkeyiz diye haykırıyoruz ki, şiirlerde makalelerde yapılan konuşmalarda medyada!!!!

ACABA??? gerçektende özgür bir ülkede mıyız? Ben TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE yaşayan insanların özgür olduğuna inanmıyorum. Evet birileri özgür bu ülkede !!!!!

Yoksa bu özgürlük gizli kölelik, baskı susturulmak ve tehdit mi?Medeniyet yollarını tıkamak, insanları kıyafetleri dinleri düşünceleri ile sınıflandırmak mı???

Kılık kıyafet özgürlüğü var deniliyor!!!!!!!!

Gerçektende var mı?
Kimler için var?

Evet kılık kıyafet özgürlüğü var eşitlik var ama münafıkların hatta diyebiliriz ki Allah ın ayetini görmeyenler istedikleri sınıfa veriyor bu özgürlüğü.

Açık kardeşlerimize saygım var ama müslümanım deyıpte Allah ın ayetini duyup titremıyorlarsa bu bakışlarını onaylamıyorum. Bana düşen ayeti demek kişi istediği yolu seçer. Onların kılık kıyafeti nasıl özgürse, sahılde mayosu hatta dahada açıklığı ile rahat rahat gezme özgürlüğü varsa, caddede istediği boy etek, tayt , pantolon, streçler veya dekolte gıyme özgürlüğü varsa mümin kardeşlerim kızlarım içinde olmalı.

Açık bayana verilen kılık kıyafet özgürlüğü, kapalı islam kadınınada verilmeli.

ÖZGÜRLÜK O ZAMAN ÖZGÜRLÜK olur . ADALET dağıtan sahtekarlar bence adaletten hiç anlamıyorlar.

Lafta özgür ülkenin, esirleriyiz biz müminler....

Desem ki bunu hak ediyoruz. Şimdi kızanlar vardır veya söylenenler. Evet kardeşim bu esirlik senin yüzünden benim yüzümden...

Müminler bir yürek olup kımlığımızı ortaya koyamıyoruz.Hakkımızı istemiyoruz. Hakkımızı aramıyoruz itin köpeğin havlamasından baş döndürüyoruz davamızdan bu mu görevimiz?
Acaba bu ülkeyi savunan cephede şehit olanlar veya görevde olanların anneleri hiç kapalı değil mi?Bu nasıl bir zihnıyet işim içinse kıyafetin önemli değil gel cepheye ama okul çalışma alanı olunca olmaz!!!

cephede silah tutan ellerin kız kardeşleri kalem tutamaz mı? Meslek sahıbı olamaz mı mümin kardeşine yetişen bir dr hemşire, veya bir öğretmen olamaz mı?

OLUR kardeşim olur hemde öyle bir olur ki, tesettürü kılık kıyafeti edebi ile kainat ona dua okur.İslamın nuru ile gönülleri feth ederler.

Ama yo illede dekolte sahıpleri bedenlerini sunanlar okuyacak kı her dalda bunların sayesinde prim yapanlar olacak. Hani modernlık medenıyet çalları çalıyor ya açıklık..

Şimdi eğer bizim başörtümüz elimizden alınıyorsa düşün bakalım sen ne yaptın bu konuda? Komşunun kızı okula gıderken saçını açıp markete gıderken kapatıyorsa buna olan tepkını dile getirdin mi ne yaptın?

iman etmek namaz kılmak, dua okumak kuran okumak değildir. Bu benim görüşüm.Acaba tüm tesettürlu kardeşlerimizi bir anda bilek beyin düşünce gücü ile okullardan çeksek milli eğitim ne yapar?
Ama bana dokunmayan yılan misalı lafta müslümanlarız yaz çiz ıkıde oku namazını kıl birde hac yaptınsa tamam.

hayır zülme hele minik çocuklar gözyaşı ile başörtüm dıyorsa burda sana düşen çok iş var. bu yola baş koymalısın.Senin kızın kardeşin olmasada senin davan bu.






__________________
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Aralık 2011, 01:08   Mesaj No:15
Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:54
Mesaj: 487
Konular: 102
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Birşey daha yazmak istiyorum ama bunu derken asla ard niyetim yok.

Yardımlaşmak zülme uğrayana el uzatmak, onları kaldırmak korumak yedirmek gıydırmek ve elimizden geldiğince sahip çıkmak çok güzel dinimizinde emri bu.

Bakıyorum bizim ülkenin yöneticileri, müminleri, munafıkları, kafirleri bu konuda o kadar hızlı çalışıyorlar ki Gazzede Afganistan da Somalide.... Evet o insanlara tabiki yardım edilecek bu görevimiz inşallah daha çok yaralar sarılır


Ama, ülkemizde kızlarımızın iffetine, tesettürüne özgürlüğüne sahip çıkamayanlar acaba yastığa baş koyunca ne düşünüyorlar!


Kendi ülkesinin insanına özgürlük sunamayanlar başkaları için çalışıyor çırpınıyor!!!!!!

Bu ülkelerdeki kadınların çoğu kapalı , kendi ülkemizin mümin kadınlarına yol açamayan yüzünü güldüremiyen toplum kime sahip çıkıyor.!!!!

Müminler davaya baş koymadıkça, taşıdıkları bu başların içinde birileri çok senaryo yazdırıp oynatır.

Sahabe gibi müminler olsaydık bu gün kızlarımız gözyaşı içinde olmazdı, erkeklerin prim kazanmaları için tesettürü elinden alınmak için uğraşılmazdı.

Acaba hangi başörtülü kardeşimiz kapanmayan bir bayana başını kapatmazsan buraya gıremezsin, okuyamazsın demiş çok merak ediyorum.

İman ehli özgürlük verir, kafirler özgürlüğü alanlardır.
__________________
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Aralık 2011, 01:28   Mesaj No:16
Medineweb Sadık Üyesi
YASEMİN ATAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YASEMİN ATAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 11916
Üyelik T.: 02 Mart 2010
Arkadaşları:2
Cinsiyet:
Yaş:54
Mesaj: 487
Konular: 102
Beğenildi:5
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum, belki başörtümüzün altında nasıl bir beyin düşünce kalp taşıdığımızı görüp utananlar olur!!!

Okul kaydı için yanımda üyelerinizden ıqra ile bir şehrimize gittik. Ve ikindi namazında bir camıye girdik.Camiye girerken genç bir bayan ve yanındaki adam dıkkatımi çekti. O bayanla konuşmalıydım onu mutlaka içerde veya dışarda yakalamalı konuşmalıydım.

Namazı mı kıldım bayan içerde resim çekiniyordu. Çıkış kapısında pusuya yattım ve birazdan geldi ayakkabısını gıyerken selamlaştık. resim çekındiğinden konu açtım sizde benim gibi yabancısınız herhalde dedim.Evet dedi.

Hemen konuya girdim,
size birşey sormak istiyorum, neden içeri girerken başınızı kapattınız? Bunu neden yaptınız? kızcağız samimiyetimi gördü ve

oyle olması gerek dedi.

Neden öyle olmalı dedim?

Allah var dedi.

(Kız daracık kot üzerinde yok sayacağımız bir penye giyiyordu.) allah heryerde değil mi? sadece camide mi? Seni camide gören Rabbim dışarda görmuyor mu? dedim.Kızda bir şaşkınlık!!!

bakın benim bir kimliğim var içerdede dışarda da sokaktada aynı duruştayım Siz neden kimliğinizle duruşunuzla camide değilsiniz?
Bence siz eğer ki inanışınız yaşamınız buysa bu şekilde kalın. Allah her yerde her mekanda O' nu kandıramazsınız dedim

Benim bu konuşmam o kadar hoşuna gitti ki bayanın.

Evet haklısınız dedi. Kızcağız kendini kandırdığını gördü. Kimliğine inanmayan insanlar anlık kimliği rahatlıkla kabul edebiliyorlar.


Bu dinde kimse bizim gönlümüz olsun diye anlık görüntü yapmasın bizim buna ihtiyacımız yok.

işte bizim özgürlüğümüzü elimizden alanlar!!
bizim yüreğimiz bu kadar geniş, rahat huzurlu biz insanları kılık kıyafeti ile esir yaşatmıyoruz. Buraya açıksın giremezsin, selam veremezsin demiyoruz..Sizi kılık kıyafette özgür bırakıyoruz heryerde her zaman görün camide bile......


YA sizler sizlerde bu yürek var mı acaba?

Siz bizler kadar medeni misiniz?




__________________
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Aralık 2011, 07:51   Mesaj No:17
Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Başınızdan geçen olaya binaen şunları yazma ihtiyacı duydum.Sayın ablam insanların ilk başta zihinlerinde bi değişim olmalı ki fiillerine de dönük olsun Rasulullahın 13 yıllık mekke döeneminde de yaptığı rabbani metod bu yönde idi,yukardada anlattığınız gibi insanlara Allahın KİM OLDUĞUNU,İSLAM DİNİNİN NE OLDUĞUNU,PEYGAMBERLERİN VASFINI tanıtmak lazım,adeletin özgürlüğün sadece Allahın hükmüne bağlı kalınarak olunacağını zihinleriyle tanıştırmalıyız ki bu insanlar HAKKIN VE BATILIN ne olduğunu bilsinler ,bilsinlerde öyle tavır alıp öylede yaşasınlar..

Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş,akifin dediği gibide medeniyet tek dişi kalmış canar ve bu öyle bi canavar ki kanlarını emen ama onlara serum gibi görünen ,gösterilen ,ve biz bu kan emicileri güncellemeliyiz insanlara apaçık anlatmalıyız...

Kısacası hayatın her alanında zulumu getirip adelet gibi gösteren şarlatan,aldatan belamları,anlatmalıyız...ki ve insanlarında bu zalimler kadar güçlü olmalarıyla ancak bu tür zulumlerden kurtula bileceklerini anlatacaz ve bunları gündem edcez ki bu iştede istikrarlı olacaz inşaallah...ve bakın bu örtü zülmü türkiyenin her tarafında yaşanırken MEDYA PALAZLARINDAN hiç ses çıkıyormu ,hiç gündem ediyorlar mı,halbuk merve kavakçı lar hergün köşe yazarlığı yaptığı gazetelerde bunu dillendirmeliler ama her gün...

Bu anlamlı eylemin hayrolsun bacım,davanda rabbimiz istikarı ve secaatı versin size...karşınıza çıkanların kalbined korkuyu salsın....
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Aralık 2011, 11:08   Mesaj No:18
Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:mahsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13707
Üyelik T.: 12 Nisan 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 127
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Alıntı:
YASEMİN ATAMAN Üyemizden Alıntı Mesajı göster


ACABA??? gerçektende özgür bir ülkede mıyız? Ben TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE yaşayan insanların özgür olduğuna inanmıyorum. Evet birileri özgür bu ülkede !!!!!



Kafirin ekmeğine tatlandırıcı olan, bal reçel kaymak süren, Allah ın ayetlerine baş çevirenler özgürdür ...


Bu ülkede bayanların açılması soyunması sonuna kadar serbest kimse korkmasın bu gün sokağa çıkarken bir karış etek gıyebilir mıyım diye çünkü kılık kıyafet özgürlüğü var istediğin gibi giy sayın bayan hatta gece kıyafetinle çık sokağa biz özgür bir ülkede yaşıyoruz kimse sizi itip kakmaz...

Ama sakın ha edep yerinizi, vucudunuzu saklamayın sakın ha Allah ın kıtabıyla başörtüsü almayın bunu yapamazsınız !!!!!!!!

ne oldu hani özgürdü bu ülkenin insanı.
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Aralık 2011, 11:09   Mesaj No:19
Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:mahsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13707
Üyelik T.: 12 Nisan 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 127
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Alıntı:
talibetün Üyemizden Alıntı Mesajı göster
sayın yazarımız içimden bunları yapanlara beddua edesim geliyor acaba hiç mi çıkarıp kimliğinde yazan dini
islam ı okumazlar bundan vicdan azabı çekmezlermi nasıl verecek bunlar ahirette hesabını Allah ıslah etsin bunları ne dir bu zulümuzgn


Mevlam Bacılarımızın Başörtüsüne Yapılan tüm haksızlıkların Hesabını hem bu dünyada hem Ahiret gününde soracaktır elbette
Başörtüsüne yapılan tüm saldırıları ve o zalimleri Kahhar sıfatınla Kahret YA RABBİ...
Başörtüsü Annemin kardeşimin, Bacılarımın, benim ve hepimizin NAMUSUMUZDUR
..
Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Aralık 2011, 11:12   Mesaj No:20
Medineweb Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:mahsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13707
Üyelik T.: 12 Nisan 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 127
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Hüküm Allah'ındır

Utanıyorum Yarabbi kahroluyorum bacımın anamın başörtüsüne uzanan eller kırılsın. Utanıyorum böyle adaletsiz yöneticilerimiz olduğu için.

Utanıyorum, modernlik sevdasıyla kadınlarımızın soyunmasını isteyen hain bakışlardan, canavarlardan onlara sessiz kalışımdan.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
El-hükmü lillah (hüküm Allah'ındır) MusabBinumeyr Allah(c.c) 1 29 Ocak 2023 20:59
Hüküm ALLAH'ındır-1/Seyyid KUTUB Yitiksevda Allah(c.c) 6 28 Ocak 2023 17:41
Doğu da Batı da Allah'ındır YaŞuHa Allah(c.c) 1 27 Ocak 2023 17:47
Allah'ın Hükmü Üzere Hüküm Koyanlar! Yitiksevda Makale ve Köşe Yazıları 7 12 Ocak 2011 13:10
Fer'i Hüküm MERVE DEMİR İslami Kavramlar 1 13 Mayıs 2009 19:55

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.