|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 26 Eylül 2012 (23:42), Konuya Son Cevap : 13 Kasım 2012 (11:52). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 | |
![]() Alıntı:
ALLAH ; Müslüman dediğine gözlerini haramdan korumayı ayeti ile emretmiş. ötesi berisi yok tabiki ANLAYANA.... | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:12 | |
![]() Alıntı:
| ||
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 21263 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | ![]()
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Peygamber Efendimizin dediği gibi ahir zaman çağında yaşıyoruz.
|
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
![]()
Her kesimin haklı olduğu yerler var. Ben de kendi fikrimi kısaca söyleyeyim: "Sen Allah yolunda hizmet et, senin hizmetini gören biri bulunur." şeklinde bir söz vardı. (kimindi hatırlamıyorum) Bence islami hassasiyet sahibi kardeşlerim özellikle kızlarını, erkek-kız karışık olmayan okullara versinler, haram ortamlardan uzak tutsunlar. "Kadınlar hasta olunca kim bakacak peki" sorusuna da cevabım işte yukarıdaki söz. Şöyle ki; Etraf helal-haram hassasiyeti olmayan kişilerle (doktorlar da var) dolu, onlardan da kadın olanlar var. Onlara görünsünler inşallah.. Peki ne zamana kadar? İnşallah şeriatın hüküm sürdüreceği, haramın helalin gözetileceği, tıp eğitimi, fizik/kimya eğitimi de verilen islami okullar olana kadar.. O zamana kavuşursanız inşallah, siz de gönderirsiniz çocuğunuzu o okullara.. Ama şimdi "dünyada kadın doktor olmayacak mı" diye, ben niye kızımı haram çukurlarına teslim edeyim. Varsın doktor olmasın, medrese eğitimi görsün. Doktor çok nasılsa..
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Asra yemin ederim ki insan gerçekten ziyan içindedir.Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler,birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır ." Asr Suresi | |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | ![]()
Okumuş bir hekim olmaktansa,korunmuş bir meryem,Ahmed olsun daha iyi,zaten vahiyi esas almayan eğitim sadece insanı çağa uygun köle yapmaya yönelik yetiştirir...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kız Çocukları Her Zaman Çok Özeldir | FECR | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 3 | 25 Kasım 2018 14:51 |
Zamane çocukları | umut628 | Fıkralar-Hikayeler | 0 | 12 Eylül 2014 22:48 |
Sokakların son oynayan çocukları | EyMeN&TaLhA | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 04 Temmuz 2013 23:17 |
Hz. Ali' nin Çocukları | Belgin | Ashab-Kiram(r.a) | 0 | 23 Mart 2009 09:44 |
Resulullah (sav)`ın Çocukları | Belgin | Hadis-i Şerif | 0 | 05 Aralık 2008 08:17 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|