|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medine-web,Açılış Tarihi: 23 Kasım 2008 (18:26), Konuya Son Cevap : 29 Kasım 2008 (14:56). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Kasım 2008, 18:26 | Mesaj No:1 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | 4.Haftanın konuğu PeygamberGülü 4.Haftanın konuğu PeygamberGülü Haftanın konuğu editörümüz PeygamberGülü seçilmiştir.. özele girmeden soruları sorabilirsiniz. Kendisine hayırlı olsun kolay gelsin diyorum ilk soru : sizi tanıyalım... |
Konu Sahibi Medine-web 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Medineweb Görsel ve Slayt arşivi( kaybolmaması... | Medineweb.net Videolar | Medine-web | 4 | 127 | 23 Eylül 2024 20:24 |
Mustafa İslamoğlu Sözler | Medineweb.net Videolar | Mihrinaz | 2 | 337 | 30 Nisan 2023 16:51 |
Şirk Hakkında Kuran Ne Diyor? | Medineweb.net Videolar | Medine-web | 0 | 245 | 29 Nisan 2023 18:52 |
DÜNYA KABE'NİN NERESİNDE | Hacc-Umre-Kurban | Medine-web | 0 | 1084 | 27 Nisan 2020 21:40 |
23 Kasım 2008, 19:21 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Cvp: Haftanın konuğu PeygamberGülü Hayırlı olsun Peygambergülü okudugunuz kitapları bizimle paylaşırmısınız? medineweb foruma sizi kim kazandırdı? en sevdiginiz konuyu bizimle paylaşırmısınız? Selam,selamet,rahmet, bereket,mehabet,marifet,hikmet, fetanet, basiret,ismet,mehafet,üzerinize sağanak sağanak yağsın... Duanıza muhtaç Biçare kardeşiniz....
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
24 Kasım 2008, 12:26 | Mesaj No:3 | |
Cvp: Haftanın konuğu PeygamberGülü Alıntı:
- İsmim,Seyyid Mücteba GEYLANİ - 08.11.1986 yılında Muş'ta fani dünya ya geldim İnşaALLAH.Babamın hizmetleri gereği İlköğretimi Yozgat'ta bitirdim.İmam Hatip lisenin Hazırlık ilk dönemini orda okuduktan sonra Mersin'in Tarsus ilçesinde İmam Hatip lisesini devam ettim inşaALLAH.Okul döneminde hem gazete yazarı olarak,Hem de İslami Radyoda programlar yaptım.İmam Hatip bittikten sonra Avrupa'ya(Fransa,Hollanda,Belçika,Lüxemburg) okumaya gittim.Tabi asıl amacım tebliğdi.Lakin onların hayat tarzlarına daha doğrusu hayasızlıklarına ve Ezansız bir memlekette yaşamaya dayanamayıp bir süre sonra geri döndüm.Şuan da İlahiyat ve medrese dersini okumaktayım inşaALLAH.Kitap okumayı,düçüncelerimi şiirlerle kağıda dökmeyi severim. | ||
24 Kasım 2008, 17:09 | Mesaj No:4 |
Cvp: Haftanın konuğu PeygamberGülü Hayırlı olsun Peygambergülü Rabbim cc razı ve yardımcınız olsun inşaALLAH. okudugunuz kitapları bizimle paylaşırmısınız? Kutubu Sitte Cami-us Sağir-İmamı Suyuti Riyasü-z Salihin-İmamı Nevevi İhya-ı Ulûmi'd Dîn,Kalplerin Keşfi,Kimyayı Saadet Diya-ül Kulub-Rahmetullah Efendi Aşıklar Kitabı-İbn-i Kayyım el-Cevziyye Tıbbü'l Kulûb-İbn-i Kayyım el-Cevziyye Futuhul Gayb - Abdulkadir Geylani Hazretleri (k.s.) Alim ve Tağut-Yusuf KARDAVİ Sefiller-Victor Hugo Suç ve Ceza-Dostoyevski Bir Dünya Yıkıldı-Ahmet Günbay YILDIZ Düzceli Mehmet,Kendini arayan adam,Aysel,Sevda-Halit ERTUĞRUL Arkamdan Ağlama-Ali TOPRAK- Sonsuz Nur 1, Sonsuz Nur 2 -M.Fethullah GÜLEN HOCAEFENDİ- Hz.Muhammed (s.a.v),Hacı Murat-Tolstoy Kıaymet Alametleri-Ahmet Ziyauddin GÜMÜŞHANEVİ Bize Nasıl Kıydınız,Sabıkalı ve Dul,Maria,Burası Cezaevi,Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar,Çin İşkencesi-Emine ÖZKAN ŞENLİKOĞLU medineweb foruma sizi kim kazandırdı? Tevafuken islami siteleri araştırırken buldum. En sevdiginiz konuyu bizimle paylaşırmısınız? "ÜmmetimHavz'ın başında yanıma gelecek. Ben, tıpkı devesinden başkasınındevesini kovan bir kimse gibi, havzımdan (bazı) insanları kovarım!"Yanımdakiler: "Ey Allah'ın Resûlü! Bizi tanıyacak mısınız?" dediler. "Evet buyurdu. Sizin, başkasından olmayan bir alâmetiniz olacak. Sizleryanıma alın ve abdest uzuvlarında, abdestin eseri olan bir nurlageleceksiniz. Ancak sizden bir grup benden engellenecek, onlar banaulaşamayacaklar. Ben: "Nereye götürüyorsunuz onlar benim ÜMMETİM,ÜMMETİM!" diyeceğim. Ama bir melek bana cevap verip: "Senden sonra onlar ne kötülükler ne günahlar işlediler sen bilmiyorsun" diyecek." (Müslim, Taharet 37, ) Selam,selamet,rahmet, bereket,mehabet,marifet,hikmet, fetanet, basiret,ismet,mehafet,üzerinize sağanak sağanak yağsın... Sizlerinde,bütün müslüman din kardeşlerimizin üzerlerinede inşaALLAH Duanıza muhtaç Biçare kardeşiniz.... Rabbim cc sizi imtihanlarınıza karşı muzaffer kılsın inşaALLAH. | |
24 Kasım 2008, 17:55 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Cvp: Haftanın konuğu PeygamberGülü Sonsuz Nur 1, Sonsuz Nur 2 -M.Fethullah GÜLEN HOCAEFENDİ- paylaştıgınız konu içinde Allah razı olsun "Senden sonra onlar ne kötülükler ne günahlar işlediler sen bilmiyorsun" diyecek."
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
24 Kasım 2008, 17:56 | Mesaj No:7 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Haftanın konuğu PeygamberGülü gazalinin Mukaşefetul kulub adlı kitaptan tasavuf anlamında tatmin oldunuz mu yada doyurdu mu sizi.. |
24 Kasım 2008, 20:29 | Mesaj No:8 |
Cvp: Haftanın konuğu PeygamberGülü
kürt müsünüz..? değilseniz,kürtlere bakışınız nedir..? kardeş kabul edermisiniz..? Muhabetler.. | |
24 Kasım 2008, 21:26 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Haftanın konuğu PeygamberGülü
Hayırlı olsun mücteba. Sorularım; 1-Seni en çok üzen durum nedir? 2-Kuranı Kerimden En çok hangi sureleri okursun namazlarında? 3-İslami konuda kendini ne konumda görüyorsun.İlim olarak yani.? 4-En çok okudğun duayı bizimle paylaşırmısın..? 5-En sevdiğin ilahi ve ezgi nedir.? 6-En sevdiğin alim kimdir.? 7-İnterneti en çok hangi amaç için kullanıyorsun.? Şimdilik bunlar.. Kolay gelsin. |
25 Kasım 2008, 15:01 | Mesaj No:10 | |
Cvp: Haftanın konuğu PeygamberGülü Alıntı:
Beni ölü gören ve ağlayan dostlarıma, Şöyle söyle, üzülen o din kardeşlerime: “Sanmayınız ki, sakın ben ölmüşüm gerçekten, Vallahi siz de kaçın buna ölüm demekten.” ....... Ben bir serçeyim ve bu beden benim kafesim. Ben uçtum o kafesten, rehin kaldı bedenim. ....... Bana rahmet okuyun, rahmet olunasınız. Biz gittik. Biliniz ki, sırada siz varsınız. Son sözüm olsun, “Aleyküm selam” dostlar. Allah selamet versin, diyecek başka ne var? | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |