![]() |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Alıntı:
zemzem damlası editörümüz.c* |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * EY SEVGİLİ Sensiz geçen her gün Gözlerimden bir damla yaş olup damladı... Hayat kırıklığı ile, Yaşamım yankılandı.. Sen gittin gideli Ey sevgili..!! Anılarımda hüzün kaldı, Hatıralarımda SEN.. Umutlarıma çare olurmuydun Ey sevgili..!! Kelimeleri yan yana getirebilsem, satır,satır yazsam seni, Hayellerime tebessüm edermiydin Ey sevgili..!! SEN, sonsuza kadar düşlediğim, SEN,umutlarıma hapsettiğim, Ulaşamadığım YARINLARIMSIN.. Seni yüreğime gömdüğüm, HIÇKIRIKLARIMSIN.. su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * ablam ne güzel satırlar bunlar alkış000 |
|
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * su damlası sel oldu :)))) yüreğine sağlık |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * çok güzel yazmışsın su damlam yüreğine sağlık |
damlayaaa damlayaaa göl değil sel oldu tabi:):)....su damlası formu sele verdihyyyyy....yüreğine bereket...duygular fora(:şahane satırların devamını bekliyorum..biz daha çok sel sularına kapılıcaz gibi geliyor banac*(:evet000 |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Şu kalpde ne kadar çok şey saklı yüreğine kalemine sağlık su damlası.. |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..ALLAH razı olsun..Okuyan gözlerinize sağlık..Fazla tecrübeli değilim karalıyorum sadece, ama beğenmenize çok sevindim..Hepiniz cansınız..c* c* |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * GİDİYORUM Gidiyorum artık Senden ve kendimden vazgeçiyorum.. Ne yollarını bekliyorum, Ne de ümit ediyorum, Yanan kalbimi söndürüyorum.. Canımı yaksada ayrılık acısı Gidiyorum.. Beni kendine esir etme, Düşüncelerime geri dönme, Sevdiğimi asla bilme, Gidiyorum artık.. Hayatıma sensiz devam ediyorum, Seni RAHMAN'a Emanet ediyorum, Ama bilki seni çok seviyorum.. Kimbilir hangi batan güneşte, Bende söneceğim.. Kimbilir son suyumu hangi ellerden içeceğim, Belkide seni görmeden öleceğim, Yinede sana son sözümü SÖYLEMEYECEĞİM.. su damlası |
SAAT: 03:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.