![]() |
* Su Damlasından özel satırlar * UMUT Hani bazen gidene, Arkasından bakıp, KENDİNE İYİ BAK Derler ya.. Ne güzel temennidir bu, Yürekden söylendiği an... Hani söyleyene mi, Söyletene mi bak derler ya, Ne içten sözdür aslında... Benim de içten söylediğim, Dualarımda söz bulduğum, AMİN'im sin aslında.. Ne duamda ne de, Kalbimde, Unutulmayan, Yüreğime nakış,nakış işlediğim AMİN'im sin... Ey yar ..!! Sussam olmuyor, Susmasam yüreğime sığmıyor, Sen UMUTLA başlayan Tek hecesin... Sen yüreğime sığdıramadığım Tek cümlesin... su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Susmak bazen kurtuluş bazende batış oluyor.....Yüreğine sağlık toprağım c* |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Alıntı:
Yüreğine kalemine (klavyene) Sağlık ... Güzel olmuş;) Devamıda gelir elbet;) |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Sizler beğendikçe dökülecek NAGMELER..Okuyan gözlerinize yorum yapan yüreğinize sağlık... |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * emeğine sağlık sevgili editörüm (: |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * evet000evet000alkış000alkış000muhteşem olmuş can...yüreğine sağlık...devamını bekliyoruz(:evet000 |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * BABAM Küçük bir kızken, Pencereden bakar, Babamın işden gelmesini, sabırsızlıkla beklerdim.. O zamanlar bile Dua eder ALLAH'ım işe yetiştirdiğin gibi evede ulaştır derdim.. Hemen köşe başında, Belirirdi Babam.. Koşarak yanına gider O kocaman elini tutar, Hoşgeldin Baba derdim.. Ne güzel di o günler.. Artık büyüdüm, Ne elini tutacak, Ne de halimi soracak, Babam var artık.. Şimdiler yollara bakmıyorum Sadece düşlüyor ve Öğrettigi, Altın gibi sözlerle yaşıyorum.. O koca çınar yok artık, Ama onu düşünecek Ve ona Dua edecek, Koca bir yürek var.. Ben Babamı çok özledim Nasır tutan ellerini, O eğitici sözlerini çok özledim.. Hayata verilecek anlamı, Ben Babamla öğrendim. İnsanın acı çektikçe Başaklar gibi olgunlaştığını öğrendim.. Sabırlı ve güçlü olmayı öğrendim.. Ve beni düşünen, DOSTlarımın var oluşunu öğrendim.. İYİKİ VARSINIZ MEDİNEWEB Ailesi... su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * ramazan bereketimi desek ne desek biz buna(:maşallah...ne güzel satırlar...devam...devam... |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Ramazan gelince Yürek Ayaklanmış gidiyor...:) hadı hayırlısı bakalım:) |
Sende iyiki varsın:))) |
zemzem damlası editörümüz.c* |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * EY SEVGİLİ Sensiz geçen her gün Gözlerimden bir damla yaş olup damladı... Hayat kırıklığı ile, Yaşamım yankılandı.. Sen gittin gideli Ey sevgili..!! Anılarımda hüzün kaldı, Hatıralarımda SEN.. Umutlarıma çare olurmuydun Ey sevgili..!! Kelimeleri yan yana getirebilsem, satır,satır yazsam seni, Hayellerime tebessüm edermiydin Ey sevgili..!! SEN, sonsuza kadar düşlediğim, SEN,umutlarıma hapsettiğim, Ulaşamadığım YARINLARIMSIN.. Seni yüreğime gömdüğüm, HIÇKIRIKLARIMSIN.. su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * ablam ne güzel satırlar bunlar alkış000 |
|
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * su damlası sel oldu :)))) yüreğine sağlık |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * çok güzel yazmışsın su damlam yüreğine sağlık |
damlayaaa damlayaaa göl değil sel oldu tabi:):)....su damlası formu sele verdihyyyyy....yüreğine bereket...duygular fora(:şahane satırların devamını bekliyorum..biz daha çok sel sularına kapılıcaz gibi geliyor banac*(:evet000 |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Şu kalpde ne kadar çok şey saklı yüreğine kalemine sağlık su damlası.. |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..ALLAH razı olsun..Okuyan gözlerinize sağlık..Fazla tecrübeli değilim karalıyorum sadece, ama beğenmenize çok sevindim..Hepiniz cansınız..c* c* |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * GİDİYORUM Gidiyorum artık Senden ve kendimden vazgeçiyorum.. Ne yollarını bekliyorum, Ne de ümit ediyorum, Yanan kalbimi söndürüyorum.. Canımı yaksada ayrılık acısı Gidiyorum.. Beni kendine esir etme, Düşüncelerime geri dönme, Sevdiğimi asla bilme, Gidiyorum artık.. Hayatıma sensiz devam ediyorum, Seni RAHMAN'a Emanet ediyorum, Ama bilki seni çok seviyorum.. Kimbilir hangi batan güneşte, Bende söneceğim.. Kimbilir son suyumu hangi ellerden içeceğim, Belkide seni görmeden öleceğim, Yinede sana son sözümü SÖYLEMEYECEĞİM.. su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * İyiki varsınıs güsel insanlar.yüregine saglık aplam:) du sana bi gül yollayım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Allah razı olsun can..Gül için teşekkür ederim.:) |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * umut Sensizlik düştü yüreğime, Çaresizlik,ümitsizlik, Boş sözlerde. Ne sen varsın, Ne ümidim. Seni hatırladığımda, Hayaline daldığımda, Başbaşa kaldım, Gözyaşlarımla. Yanlızlığım kaderim oldu, Çaresizliğim,umudum Hayalin,özlemim oldu Yokluğun, Sonum.. su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Yazılarınızı çok beğendim, çok güzel yazmışsınızmsl* ilhamlarınıza gıpta ettim(:(:(: |
RAHMAN Razı olsun.Okuyan gözlerinize,beğeni yaptığınız yüreğinize sağlık (: |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Hüzün Hüzün çöktü gönlüme, Ayrılık acısı var içimde, Düşünceler ne seni bana getiriyor, Ne de beni sevdiğime.. Takvim yaprakları bir bir düşerken, Sensiz geçen günlerime değil, Sana bir adım daha yaklaşan, Anı özlüyor.. Ey Yar !!! Zaman gibi akıp gitme, Yüreğime ilmek ilmek işle.. Sen umut ol Sen güneş ol Umutlarla doğ GÖNLÜME... su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Bir gúneşdi yûregimde dogan Sevdanın en bùyúk acının ise en zoru olan Yúrekden atmak unutmak ne kadar zor Öyle bir aşk ki bu boynuma dolanan.. su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Çok güzel emeğine sağlık Su damlası şairleri aratmamışsın ... |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * damlacık şelale oldu :) |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Est..İyiki varsınız..Yorum yapan yüreğinize sağlık... |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Ağlıyorum Ağlıyorum sen gelince aklıma, Boğazıma düğümlenen sözcüklere, Ağlıyorum... Değişen neydi bilmiyorum, Akıp giden zamana, Yanıyorum... Sendin beni hayata bağlayan, Sendin ömrüme ,ömür katan, Özlemi me,özlem sunan, Hasretinle yanan yüreğime, Ağlıyorum.. Belki giden yıllara değil, Zamana yenik düşen Aşkıma, Ağlıyorum... Bana teselli veren sözlere değil, UNUTAN,Hiçe sayan gönlüne, AĞLIYORUM... su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * sus gönlüm sus gönlüm senin uğruna akan, Gözyaşlarıma sus.. Gözümün görmediği, Gönlümün hissettiği, Yüreğe sus.. Sus gönlüm Adını anmayan dile, Esir olan kalbime, sus.... Geri gelmeyen zamana, Biten ümitlerime, sus.. Sus gönlüm Yanlızlığıma.. Hasretime.. Kaderime.. sus... su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Yüregine saglık güsel insan:) |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Teşekkürler can :) |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * :) |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Susmak bazen en güzel ve güçlü cvptır bütün sorularına .Susup düşününce her soruya cvp buluyor insan ..Umudun hep dinç diri olması duası ile cancazım..Bu arada senin mürekkep cilt tutkal her ne masrafın tutarsa sana sponsor olabilirim gel kitap çıkartalım seninle ne dersin :)) |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * su damlasının duyguları dua dilencisinin güçlü satırlarıyla buluşup,kitap olursa...gerisini düşünmek hiçte zor değil...duygular sel olur (:ne olur musabbin umeyridealın...kitap oku oku bitmez...bittikçe bidaha okunur....bizimle paylaştığınız biraz kırık,biraz mahsun ama bir okara coşkun duygularınız ve satırlarınız için teşekkürler....bu amatör ama bir okadar profesyonel ruhu hiç kaybetme su damlacığı...c*c* |
Ayrıca teşekkür ederim masraflarımı karşıladığın için ilk teklif senden geldi değerlendirsem mi acaba düşünceli000 Allah razı olsun..Gönlü güzel yorumların için...c*c* Alıntı:
Değer verdiğim yorumların için Allah razı olsun..c*c* |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * Bilmiyorum Gönlüm kırıldı bilmiyorum Seni anmayan dilemi Sensiz geçen günlere mi, Bilemiyorum... Seni senle yaşarken, Boğazıma düğümlenen her Kelimeye mi ? Gözlerine bakarken hasretle, Gitme kal diyen, Yüreğime mi ? Bilmiyorum... Hani her sözümüz de "Kendine iyi bak" derdikya, Süper hissederdik kendimizi, Şimdi neden böyle oldu, Bilmiyorum... Oysa ben neler söylemek isterdim, Ey sevgili !... Duamda,yanımda,özümde, Söyleyemediklerimde.. Neden sustu yüreklerimiz, Bilemiyorum... Ömrüme ömür katan yüreğini sevme artık, Diyemiyorum.. Söylesem içim yanar, Söylemesem dilim, Ne desem, Bilmiyorum... su damlası |
Cevap: * Su Damlasından özel satırlar * gönlünüzün güzelliği dışa vurmuş güzel insan... evet000 |
SAAT: 17:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.