![]() |
Cvp: MeDiNeLi'Den Çok güzelmiş Rabbim bileğinize güç kuvvet versin |
Cvp: MeDiNeLi'Den amin, tsk ederim, okudugunuz için tsk ediyorum |
Cvp: MeDiNeLi'Den şimdi yusufun kuyusundayım yunusun balıgında.... şimdi eyubun sabrındayım ibrahımın teslımıyetınde bir askın en gizli gizlerinde suskunlukta ve yokluktayım.... ne kadar eksılebılınır bilmiyorum yorumlayamadan gecıyor zaman bitiyorum aglamak geliyor içimden evet inkarlar bırıktırıyorum yoklugunda kovulmusum kapından ey rahman sana tesekkur ederken bile dalmısım sensızlıge bilemedım irdelemedim kendımı namazlara yaydıgım gafletı göremedim.... hüzün mü bu ? evet hüzün, fanileşen kalbin nazagah olma alemnden atılısı yokolusu susuşu.... medineli.... |
Cvp: SeRiN VeDa.... huzzam karanlığı çökmüşse ruhuma sana inat bir direnişe sus serper yinede göstermem gözyaslarımı ne susuşlar bırıktırırım o hazin o yaralı yüreğimde birtek sahibi anlar, gönül yolu Rab'de en cok sonbahar mevsımınde vurgunlar yiyen ölü doğmuş bir sevdaya abı hayat içirmek işte buydu bu senden kacıslarıma ismi buydu kapalımsın, gizlimsin,bilinmeyenımsın şimdi kör karanlık geceye sussuz bir dermansıklıla fısıldıyorum hayır hayır! konusmuyorum. bu sözler o yaraladıgın yerden geliyor, arsı alada olmalılar şimdi... hadı bir huzzam mavısını daha öldür içimde yine susar yine gözyaslarımı göstermem sana karanlıga inat bir mum yakarım içimde Beni anlayana kosarım Amac Rab 'se... (medineli) |
Cvp: SeRiN VeDa.... Alıntı:
son yazdığınız eser size aitmi çok güzelmiş |
Cvp: SeRiN VeDa.... evet buradakı tum şiirler bana aittir. begendıgınze çooookkk sevindim... Allah razı olsun |
Cvp: SeRiN VeDa.... oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo maşallah siz o zaman aynı zamanda aşıksız alllah nazardan saklasın |
Cvp: SeRiN VeDa.... eyvallah abimde nirden annadın yaww:))) rabbul alemıyn jkendıne kavusturcak bır aşk nasip etti hamdde benden elhamdlılah.... |
Cvp: SeRiN VeDa.... nasıl sen benim sorduğum bilmeceyi bildin buda bilmecenin RÖVANŞI OLSUN bu kadarda biz bilelim değilmi |
Cvp: SeRiN VeDa.... annaştık olsun bakalım:)) ama çok şaşırdım emin olun abim:)) |
SAAT: 02:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.