![]() |
RE: intihar edeceğim gaiba http://forum.medineweb.net/thread-23934-post-118681.html#pid118681 bu konuyu okuyun |
RE: intihar edeceğim gaiba tövbe etmek okadar zormu ki... afettirmek için Allaha sıgının..siz kolay olanı seçiyorsunuz...düşünün bir [/quote] BEN TÖVBE EDİYRM ETTİM.. AMA BEN BU HALDE BU İNSANLAR ARASINDA YAŞAYAMAM.. BENİ ANCA TENEŞİR PAKLAR.. |
RE: intihar edeceğim gaiba Alıntı:
[/quote] Dünyadan katıldığını yazmışsın buda senin ölmek istemediğini anlatıyor. boynunda tabelamı asılı hic bir şey bilmiyorsan memleketini değiştir ya bak okadar önemlisinki medineweb de 45 sefer tıklanmışsın |
RE: intihar edeceğim gaiba insanlar arasında kötü biliniyorsan, senin için hayırlısı o çevreyi terketmektir. Mümkündürde bu. Taşının yaşadığınız yerden; yeni bir memlekette yeni beyaz bir sayfa açın |
RE: intihar edeceğim gaiba başlığı açan kardeşimizi ara ara sitemizde görüyoruz, bu sevindirici bir durum:) |
hoşcakal hoşcakal medineweb. |
RE: intihar edeceğim gaiba Güzel bir paylaşımde eline sağlık kardeş.... |
Cevap: intihar edeceğim gaiba kardeşin durumu nedir şuan bilgisi olan varmı ? |
Cevap: intihar edeceğim gaiba Alıntı:
5 yil onceki durum Allah kimseyi caresiz dertlerle sinamasin. |
Cevap: intihar edeceğim gaiba Bizim insanimiz ne kadar merhametli ,yardimci olmaya calisanlarin gayretleri takdire sayan. |
SAAT: 17:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.