![]() |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... fatih kardeşim, zamanında olmuş bir olaylar, kardeşlerimizle istenmeyen olaylar yaşanmış , yinede onları iyilikleriyle hatırlayalım.forumumuzun görünüşü açısından bu daha isabetli... saygılar |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Tamam Yağmnur yok artık zaten yağmura hakaret etmeyi bırak demek istedm. |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... dediklerinizi anlıyorum canım kardeşlerim. ama o da insanın gururunu iki paralık ediyo. ben etttim siz etmeyin artık............ |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Alıntı:
|
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Ya hu ben yokken neler olmuş medine ehli hepimiz inşallah ensar ın ahlakıyla ahlaklanıp alemlerin sultanını örnek alabilelim inşallah Rabbim kanayan yaralarımızı müminlerin başındaki zulmetleri dindirsin selam ve muhabbetlerimizle |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Alıntı:
amin bülbülüm amin.. |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Uyarı: Saygıdeğer Medineweb liler Gereksiz ve forumu sohbet ortamına dönüştürecek veya laubali ve gereksiz mesajlar neden belirtilmeksizin silinecektir... http://forum.medineweb.net/showthread.php?tid=8818 |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... şimdi şunu öğrenmek istiyorum. ecrin kardeşin baştan sorduğu sorusunun cevabı nedir? (bu arda aferin bülbül,yumuşattın vakayı) |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Ben bu konuyu açalı 1 sene oldu üstüne 1 üniv.kazanacak puan daha aldım ama açıktan okumaya karar verdim. Yani üniv. gitmiyorum. |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Muhtarım hakkımızda dünya ve ahirette ne hayırlı ise Rabbim nasip kılsın bu zulmetler çileler olmasa neyle imtihan olunurduk Rabbim din dünya ve ahret işlerimizi rızasına layık yoluna koymamızı nasip kılsın selam ve dualaımla |
SAAT: 18:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.