![]() |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... maşaAllah ecrin:) Allah için dünyalıktan dönüyosun. kutlarım:) |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... En büyük muhtar bizim muhtar Allah sana cennette öyle bir köşk versin ki kafanı kaldırınca gül sultanı gör o'na bakmaktan boynun tutulsun emi muhtarım....Ahirette hayrlı makam ve mevkilerinin olmasını diler dua ederim her mümin kardeşimize dua ederiz ama ayrı kardeşler de var.. |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... he walla, keşke bütün masallar böyle bitse:p |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... nedense hep muhtarın konuları böyle gümbürtüye gidiyor. şimdi benden bulmasın. ben geyiğe çevirmedim bu başlığı... |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Allah razı olsun. Bülbül dualar müşterek :) Fatih ölmez Daha tartışmayın tamam mı:)) |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Hocam konunun kapısını kilitlesen |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Alıntı:
|
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... nerde tartışma , ben orda ;) ama haklının yanında (inş) |
Cvp: Hazır herkes burda iken bişey sormak istiyorum ... Tamam konuyu kilitliyorum Hadi the end |
SAAT: 18:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.