![]() |
Cevap: MERYEM Suresini Sorularla Tanıyalım [QUOTE=nurşen35;331910] Alıntı:
|
Cevap: MERYEM Suresini Sorularla Tanıyalım Alıntı:
Medineweb hocam, Fecr hocadan önce cevap yazayım diye mücadele ediyorum ama malesef her defasında geride kalıyorum. Yetişmek ne mümkün. alkış000 |
|
Olmaz hocam, azmin bir anlamı kalmaz. Tefsir derslerinin heyecanı bu şekilde güzel. :):) |
|
Cevap: MERYEM Suresini Sorularla Tanıyalım Fecr hocam forumda aktif olmaniz -her konu icin- cok faydali oluyor Allah razi olsun ben her yorumunuzu ilgiyle takip ediyorum ayrica parallerle ben ugrasirim siz birakmayinsopa000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: MERYEM Suresini Sorularla Tanıyalım Ben hic konusmiyim gülümseyen000 mihrinaz abla nerde bu arada |
Abdülmelik hocam, bizi tazminatla durduracağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz, Fecr hocayla tefsir takiplerimiz devam edecek, paralel yapıdan çok eğitim aldık. gülümseyen000 gülümseyen000 |
ben geçen hafta kendimden bildiğimden kimseye kızmıyorum:):):):) sadece belki biraz daha kalabalık olursak daha da zevkli olabilirsfhfgshsfhsgh |
Cevap: MERYEM Suresini Sorularla Tanıyalım soruları alalımhyyyyyhyyyyyfazlasıyla dersi astım..telafi etmem lazımc*c*c*c* |
SAAT: 22:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.