![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Gizli konuşmalar şeytandandır. Bu, iman edenleri üzmek içindir. Oysa şeytan, Allah'ın izni olmadıkça, müminlere hiçbir zarar veremez. Müminler Allah'a dayanıp güvensinler. MUCADELE/10 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması necva Mücadele 10 Fecr abi nasip olursa akşam Kuran'i kerimden soru cevaplar hazırlıyacam çalışmanızı tavsiye ederim abi Ağzı-Açık000 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Yola devam etmek,yavaş yavaş yürümek binayı kat kat yapmak, merdivende basamak basamak yükselmek, sarmak,katlamak, rulo yapmak, dürmek,bir şeyi bir şeye yaklaştırmak gibi lügat manaları vardır. Şöyle de lugat olarak tarif edilir. Bir kimseyi bir işe yavaş yavaş alıştırmak, bir kimseyi bir şeye yavaş yavaş yaklaştırmak, işin gitgide ağırlaşması, bir şeyin doyum noktasına ulaşma çabası, kişinin sanatında veya mesleğinde istenen noktaya gelinceye kadar yeterli ölçüde staj görmesi, kişinin çocuğunu ilim vb. bir işte terakki ettirmesi, adım adım ilerletip geliştirmesidir Hz. Adem (as) ile başlayan vahiy sürecinin insanlığın günden güne gelişen sosyal, siyasal, ekonomik, hukuki ve kültürel ilişkiler ağı içerisinde, değişen telakkilerinin bozulan ve dejenerasyona uğrayan yönlerini reforma ederek, toplumsal ihtiyaçları karşılayacak tarzda, gönderilen peygamberler ve onlara indirilen kitaplarla, giderek kapsam, derinlik ve içerik olarak zenginleştirilmek suretiyle, Hz. Muhammed (sav)’e kadar aşama aşama gelişme kaydetmesidir. Bu Kur'ani kavram nedir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Alıntı:
|
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Tebliğ |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması tebliğ değil maalesef ................... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Tedric |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması doğru cevap sıra sizde |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Yedi harf üzere nuzülün ismi? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması soruyu tam anlayamadım ........... Yedi harfin arapçası mı yoksa ne? |
SAAT: 08:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.