![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular İnsana Hakk Ve Batılı Ayırmak İçin ne verilmiştir ? |
hoş buldum abi saol :) amin inşaAllah abi Allah her müslümana oralara gitmeyi nasip etsin ama bana acil olarak tekrarını nasip etsin inşaAllah :) |
2 Bakara 185 : 185 Ramazan ayı, insanlara yol gösteren, hidâyeti, doğruyu ve yanlışı ayırdedip açıklayan Kur'ân'ın indirildiği aydır. İçinizden kim o aya yetişir(ayı görür)se oruç tutsun. Kim hasta olur, yahut seferde bulunursa tutamadığı günler sayısınca başka günlerde oruç tutsun. Allâh sizin için kolaylık ister, güçlük istemez. Sayıyı tamamlamanızı, size doğru yolu gösterdiğinden dolayı Allâh'ı tekbir etmenizi ister. Şükredesiniz diye (size bu kolaylığı gösterir). 3 Al-i İmran 4 : Daha önce, insanlara yol gösterici olarak, Furkan(doğruyu ve eğriyi birbirinden ayırdeden Kitap)ı da indirdi, Muhakkak ki Allâh'ın âyetlerini tanımayanlar için çetin bir azâb vardır. Allâh dâimâ üstündür ve öc alandır. 21 Enbiya 48 : 48 Andolsun biz, Mûsâ'ya ve Hârûn'a hak ve bâtılı ayırdeden ve korunanlar için bir ışık ve öğüt olan Kitabı verdik. 25 Furkan 1 : 1 Âlemlere uyarıcı olması için kuluna Furkanı (hakkı bâtıldan ayırma ölçüsünü) indiren (Allâh) pek kutludur! 86 Tarık 13 : 13 O (Kur'ân), elbette (hak ile bâtılı) ayırdedici bir sözdür. kitap (kur'an) olmuş oluyo cevap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Mecnun Kardeşim doğru cevap Hakk Ve Batılı birbirinden ayıran Temel kaynak Kur'andır Umrenizde Hayırlara vesile olsun Buyrun ... |
amin inşaAllah..ben soru sormuyorum abi sadece cevap veriyorum :) onun için sorunuz varsa siz buyrun fecr abi gelirse ondanda bekliyorum :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Zararlı mescid demektir. müslümanları birbirine düşürmek için, münafıklar tarafından Medine'de Kuba' mescidinin yanıbaşına inşa edilen ve Kur'an'da 'zarar veren mescid' diye anılan mesciddir? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular kusura bakma abi ama ben bişey anlamadım sorudan |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kuranda Bu mescid zarar vermek Müslümanları birbirine düşürmek amaçlı Münafıklar tarafından inşaa edilmiş Ve Ayetle bu Mescid hakkında uyarı indikten Sonra Sahabelerce yıkılmıştır Bu mescidin adı nedir ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular tevbe 107 (münafıklar arasında) birde (müminlere)zarar vermek,(hakkı)inkar etmek,müminlerin arasına ayrılık sokmak ve daha önce Allah ve Resulüne karşı savaşmış olan adamı beklemek için bir mescid kuranlar ve :(bununla) iyilikten başka birşey istemedik,diyemutlaka yemin edecek olanlar da avrdır.halbuki Allah onların kesnlikle yalancı olduklarına şahitlik eder.. kurulan mescidde mescidi dırar |
SAAT: 11:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.