![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular "estakim kema umirte" (emrolunduğun gibi dosdoğru ol!) Hitabı Kur'anda kaç yerde geçer ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
“Emrolunduğun gibi dosdoğru davran ve seninle birlikte tövbe edenler de böyle olsun. Ve azıtmayın. Çünkü O yaptıklarınızı görendir” (11/112) şura 15 “(Ey Muhammed!) Bundan dolayı sen çağrıya devam et ve emrolunduğun gibi dosdoğru ol. Onların hevâ ve heveslerine uyma ve şöyle de: “Ben, Allah’ın indirdiği her kitaba inandım ve aranızda adaleti gerçekleştirmekle emrolundum. Allah bizim de Rabbimiz, sizin de Rabbinizdir. Bizim işlediklerimiz bize, sizin işledikleriniz sizedir. Bizimle sizin aranızda tartışılacak bir şey yoktur. Allah, hepimizi bir araya toplayacaktır. Dönüş de ancak O’nadır.”(şura 15) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap Buyrun. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular El-hamdü-lillah İle başlayan Kaç sure vardır ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
5 sure vardır 1 fatiha 2 en'am 3 kehf 4 sebe 5 fatir |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap Kardeş. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular buyrun devam abi |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular İsmi daha önceden hiçkimseye verilmeyen Peygamberin ismi hangi ayette geçer? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Allah: «Ey Zekeriya! Sana, Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bu adı daha önce kimseye vermemiştik» buyurdu.(Meryem-7) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap Abi. |
SAAT: 01:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.