![]() |
Herşey olacağına varsın , Sen de bana ....!!! |
Yaktığını görürmüydü ...??? |
Nefesimsin ____ Aldığım ama vermeye Kıyamadığım......!! |
Özlemek bazen içinde, Umut ışığıdır .. Bazen de kapanması zor bir yaradır ...!! |
Özlersin ya hani, Sesini ,gülüşünü , kokusunu Elinde olsa sıkıca sarılacaksın Kokusunu öylece içine çekmişindirsin ki .. Dinlediğin şarkılarda bulursun Özledigini ... Anlatamadığın dizelerde saklıdır .. Gök yüzü kadar uzaktır belki , Ama bilirsin ki , Güneş kadar da ısıtır içini ... İşte öyle bir şey Seni sevmek.....!!! |
Diyor ki Nasılsın ? Diyorum ki madem merak edecektin beni Neden Nasıl olduğumu bilmeyecek Kadar Geride bıraktın .. Sonrası iyilik sağlık Sen nasılsın ? |
En çok seni özlerken Yeniliyorum hayata .. Seni yaşayamadım belki ama Sensizliği ezberledim yokluğunda ....!!! |
Gelllll Yoksa vuracak hasretin beni bir Tenhada ...!!! |
İkimizde özlüyorduk, Kavuşmak için bir bahane lazımdı, Ama bu imkansızdı... Çünkü biz özlemek için sevmiştik, Birbirimizi....!!! |
Mesala ; kuş kanadı kırıldı diye ölmez, Ama kanadı kırıldı diye kahrından ölür .. Sana halimi başka türlü nasıl anlatabilirim...??? Gözümün önünde olmasan da ,, Gözümün daldığı yerdesin....!! |
Aynı saatte , Aynı şiirde , Aynı satırda Yıldızlar eşliğinde buluşalım.. Yoksa bu "Özlem " beni benden edecek ....!!!! |
Sen Aklım ve kalbim Arasında kalan en güzel Çaresizliğimsin .. "Özlemim"...!! |
Kalbimin yaka ucundaki yanlızlığına , İliştirdim hayalini,, Ne olur , düşümdeki gülüşünü bana bağışla ...!! |
Derin bir nefes alsam,, Her şey düzelecek gibi....!! |
Kaç kez hayretler içinde baktım sana, Başlangıcı düne ait bir pencereden ....!!! |
Yağan yağmura bıraktım, Ben de birikenleri....!! |
Birini sevince gitmesin istiyorsun, Çok sevince de gidiyor .... |
insanın içinde bir özlenen varsa , Mevsim ne olursa olsun üşürsün... |
Senden uzakta , Senin için sakladığım bir "şiir" var. Gögüs kafesimde.... |
Ne yapıyorsun dedi ? Vakit öldürüyorum dedi.... Ya "Sen" dedim ? Sana vakitsiz ölüyorum dedim.. Sustu______!! |
Seni her nefeste özledim bugün. Nerdesin ... Özlemim...klpp/ |
Mevzu derin, Ben bekledim, Sen gelmedin, Özlemim... |
::Şurama batan::diyor şair, Şurama batan Özlem demeselerdi BIÇAK DERDİM |
Birde " özlemek " diye bir şey var. Hangi vakit yakamdan tutsa, Gözlerimden Yar süzülür........! |
özlediğinde başlar ,insanın yüreğinde gurbet. İşde o zaman anlarsın, Var iken kıymeti Yok iken hasreti... |
Özlemek mi daha zor, yoksa Özledim diyememek mi ? |
Soluk alıp vermek kadar güzeldi seni sevmek ,, Ne yüreğim pişman nede ben ,, Neden mi sen ? Çünkü yanımda ki hiç kimse , Aklımdaki seni yenmeyi başaramadı .. ÖZLEMİM.... |
Uzakta olsan ne farkeder ki ... Ben Seni Kalemime ...Teslim ...Ettim... Yüreğime ..yazdım... Özlemim....!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Özlem.... Bizden esirgenmiş bir yakınlığa varamamaktır... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve ekler Nazım Hikmet ,mektubun sonuna , "Herkeze selam, sana Hasret ".. |
Varlığınla , Başlayan bir günün , Yokluğunla Bitmesine Alışamadım .. Aklımda olduğun kadar, Yanımda olsaydın, Sensiz hiç kalmazdım Özlemim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey Yâr..! Vuslat ßildiğim Yangın/ım, DiL-i Lisan'ımda Tek Kelime.. '' Özle/dim ''.. |
ZamanSız qeLiyorSun akLıma qece ve qündüz ayrımSız.. Ya ßir ıŞıqın ortaSında daqıtıyorSun akLımı ya da qecenin ßiLmem kaçında ßöLüyorSun uykumu.. Ya qözLerin qeLiyor akLıma ya da hayaLin çıkıyor karŞıma.. unutuyoRum unutmaSına da Seni deqiL Senden ßaŞka HerŞeyi... ÖzLeMim... |
Ben en çok "Seni" " özleyince" yoruluyorum.... Ya içi sızlıyor kemiklerimin..! Yada gözleri doluyor cümlelerimin.! |
O gün yine görmeseydim seni Dokunmazdı yüreğime bunca yokluğun..... ...Özlemim.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dünya da yapacak bir şey olduğuna inandır beni, Bu taşta , bu çiçekte bir payım bulunduğuna .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Başladığı yerde biten, ve bittiği yerde başlayan bir masaldık ... Özlemim.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkezin çokluğu , senin yokluğun kadar etmiyordu.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bilselerdi ! Susarken gözlerimden kelimelerin haykırdığını, Sözlerin anlamını yitirdiğini... Bilselerdi dilime gelmiş kelimeleri sessizce içime attığımı, Kalbimin mahsun ve mahzun bekleyişini... Bilselerdi "kalbimin kırıldığını susarak gizlediğimi." Bilselerdi... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Özlemek ,,bazen umut ışığıdır, Bazen de kapanması zor bir yara' dır .. Denk gelirsek bir daha bak gözlerime , Benziyor mu eskisine ... |
SAAT: 21:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.