![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kader tesadüf çarkını çevirir ,, Bakarsın dar bir sokak için yazılmıştır ,senoryaların en çetini .. Rastlaşırız iki kişilik meydanında bir şehrin.. Çöl ile okyanosun kapışması... Ah Mina bulutlarını yardıma çağır .. O kadar susadım sana .... Umut Akbaş |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gözyaşımın sahibi Ne zaman alnımı camlara dayasam Kanatlarını canıma batıra batıra Sana uçuyor bütün yüreğimde ki tüm kuşlar.. |
Herkes sessiz ve her yer özlem. Öylesine... |
Öznesi sen olan bir ömre verdim adını Ki ölüm yar olana kadar tek yâr dediğim ol diye.. Sana geldim ölüme yâr etme diye. Özlemim.. |
Bir Kaç Satırla Bitmeyecek Acım.. Dinmeyecek! Susmayacak İçimdeki Sen! Ne Kadar Kalabalığa Karışsamda Yine Yabancılaşıyorum... Sen Oluyorlar! Gittin, Ama Bitemedin! Tüketemedin Kendini Bende.. |
İnsanın, neresi ağrırsa, "CANI" ordadır..” derler.. “Kalbim” ağrıyor…” Orada’mısın..?!!! ^özlemim^ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzak değilsin ki bekleyeyim seni, Yakında değilsin kavuşayım, Benim değilsin ki huzur bulsun kalbim, Mahrum da değilim ki seni unutayım , Sen; ortasındasın her şeyin.. |
Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya... Birini yanında tutmayı bilemez ama... onun yokluğunu da İSTEMEZ... Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ... Bağlanmaya cesaret edemez, ama azat da etmez o'nu... Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir. Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya, o zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine: "Ne gözümü alabildim, ne de göze alabildim..." Özlemim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sessiz akan türküler öğrettin bana, Ve gürültüsüz yaşamayı, Öyleyse neden Uyumak bilmez ,benim bağrımda ki diken? |
Ben hep uzaktakini sevdim, En dokunulmamış kalanı; Ulaşamadığımı, Ulaşılamadığımı, Vuslatın en acımasızını, Daimi hasreti sevdim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne olur sende beni özle ; Çünkü bende ki Özlem seni bana getirmiyor..🥀🩶 |
Bilirim buz dağıdır özlem eflatun sabahlardabilirim kulaklarım çınladığında özleyenim vardır uzaklarda ve yine bilirim ki özleyenim ÖZLEDİĞİMDİR aslında.. |
SAAT: 20:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.