![]() |
Varlığınla , Başlayan bir günün , Yokluğunla Bitmesine Alışamadım .. Aklımda olduğun kadar, Yanımda olsaydın, Sensiz hiç kalmazdım Özlemim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey Yâr..! Vuslat ßildiğim Yangın/ım, DiL-i Lisan'ımda Tek Kelime.. '' Özle/dim ''.. |
ZamanSız qeLiyorSun akLıma qece ve qündüz ayrımSız.. Ya ßir ıŞıqın ortaSında daqıtıyorSun akLımı ya da qecenin ßiLmem kaçında ßöLüyorSun uykumu.. Ya qözLerin qeLiyor akLıma ya da hayaLin çıkıyor karŞıma.. unutuyoRum unutmaSına da Seni deqiL Senden ßaŞka HerŞeyi... ÖzLeMim... |
Ben en çok "Seni" " özleyince" yoruluyorum.... Ya içi sızlıyor kemiklerimin..! Yada gözleri doluyor cümlelerimin.! |
O gün yine görmeseydim seni Dokunmazdı yüreğime bunca yokluğun..... ...Özlemim.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dünya da yapacak bir şey olduğuna inandır beni, Bu taşta , bu çiçekte bir payım bulunduğuna .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Başladığı yerde biten, ve bittiği yerde başlayan bir masaldık ... Özlemim.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkezin çokluğu , senin yokluğun kadar etmiyordu.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bilselerdi ! Susarken gözlerimden kelimelerin haykırdığını, Sözlerin anlamını yitirdiğini... Bilselerdi dilime gelmiş kelimeleri sessizce içime attığımı, Kalbimin mahsun ve mahzun bekleyişini... Bilselerdi "kalbimin kırıldığını susarak gizlediğimi." Bilselerdi... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Özlemek ,,bazen umut ışığıdır, Bazen de kapanması zor bir yara' dır .. Denk gelirsek bir daha bak gözlerime , Benziyor mu eskisine ... |
SAAT: 18:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.