![]() |
Ahki neahcicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Radyoda eski şarkılar çalıyorlar bu saatte, "Gönül pençeresinden ansızın bakıp geçenlere" doğru... |
Bir yolun varsa gidilecek, sona bırakma. Bir sözün varsa dilden yüreğe, hiç susma. Görmen gerekiyorsa birini, git yanına. Okşaman gereken bir yürek varsa esirgeme elini. Hayat çok kısa.. An gelir, Elini, gözünü, yolunu, yüreğini alır senden. O zaman istesen de Dokunamaz, Göremez, Gidemez, Söyleyemez olursun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. " Çünkü insanın çekileceği en güzel yer ,kendi içidir.." |
Kalbime Göre Verme Allah'ım, O Yanılır. Senin Hoşuna Gidecek Olanı Benim Kalbime ver Amin |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çoktantır gitmek istediğim yerler var mesela, Gülerken kısılan gözlerin gibi..🥀 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gözümün gördüğü Göğsümün bildiği ile bir değil.. |
Şuraya bir cümle koydum. Bırak, acımızı birileri duysun. Hem zaten şiir niye var? Dünyanın acılarını başkaları da duysun! |
"S E N İ '' Anlatmamı İSTESELERDİ ...!! '' O '' DERDİMMM ...!! İstese De Bana '' G E L E M E Y E N '' Sevse De Sevdiğini '' S Ö Y L E Y E M E Y E N '' Ama her zaman '' K A L B İ M D E '' Yeri '' O L A N '' Ne Kadar '' YORULSAM '' Da , '' KIRILSAM '' Da , '' GÜCENSEM '' De, Beklemekten Asla '' V A Z G E Ç M E D İ Ğ İ M '' Kalbimin '' SAHİBİ '' S E V D A M '' |
SAAT: 17:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.