![]() |
Hüzün çiçeği .... Sensizlik çöktü yine Sol yanıma , Ne solum dayanıyor , Ne de soluğum...!! |
Ölü kuşlar çırpınıyor göğsümde , Umutlar, İçim insanlara kırgın...!! |
insan kalbiyle sevince , Aklına söz geçiremiyor...!! |
Yoklugun ayazında üşüyorken Ellerim..... Kimbilir kimin ellerini ısıtıyor Ellerin....!! |
Vakitsiz bir sevday dı bu... Ben ona geç kalmıştım O bana.... Öyle vakitsiz gelmişti; Anlatamadım ona içimdekileri, Aşamadım gönül prangalarımı, Öylece geçip gitti yanımdan... |
Alıntı:
Vakitsiz sevdamhc |
Sonra mı Sonra gömdük ne varsa Içimize... |
Rabbim... Gelmeyecek olanı beklemekle sınama bizi... |
Rüzgar yine kokunu getirdi, Anlıyacağın canım yine burnumda Yarrr...!!! |
Merak etme yanlız değilim, Hüznüm , can sıkıntım , Yokluğun,şiirlerim, Çayım hepsi yanımda Sadece yüreğim kayıp O da senin yanında....!! |
Cümle içinte bile parentez içine alıyorum (S)eni Değmesin ismine hiç bir kelime ...! |
Şimdi tekrar yabancıyız, Ama bu sefer ,, Anılarla beraber ....!! |
Herkez aynı değil ki Seveni sevgiden küstüren de var Küsmüş bir kalbi hayata döndürende var... |
Sen benim eksik kalan yanımsın Tamamlayamasan da Tam anlamayasan da ...!! |
Şimdi ben gözümü açar açmaz , Gönlümün sana kanatlandığını , nasıl anlatayım ki ...!!! |
Kendini anlatmakla yorulduğu bir yer var insanın, Öyle yoruluyorsun ki , kimseyle tek kelime etmek istemiyorsun.. Garip bir sessizliğe ve konuşmadan gözlerinden , bakışından seni anlayacak birisine ihtiyacın oluyor .. İnsan bazen birisiyle sadece susmak istiyor...!! |
Beni kıran insanın bundan haberi yok demek isterdim , Ama ,, Beni kıran insanın benden haberi yok ...!! |
Gözün görmezden gelsin diye, Gönlün yorulur bazen...!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bazen suskunluklar cevab olur insana bazen de yara olur sızlar .. Susmak edebtir bazen , içten olursa da hüzün olur yürekten dile vurur toprağım 😔 Biz susmalarımızı yazdık kimine ilac oldu , kimine heder ..😔 |
Uzağımdasın.... Ve hiç kimsenin olmadığı kadar içimde....!! |
Bir "Hasret" var içim de , Almış başını gidiyor.....!! |
Sinemde gün görmeyen Bir yarasın işde....!!! |
Ve bazen..... Kocaman duygularını, Minicik bir "peki" ye sığdırırsın...!! |
insan Umutları yıkılınca değil, Yeni bir umuda inanmaya gücü kalmadığında ölüyor...!! |
Yüzlerce kuş uçurdum yüreğimden ,,yüreğine..... |
Çatlayan bir bardakta su birikmesini beklemek ne acı.. Hayat ta çatlayan bir bardağın içindeki su gibidir.. Bir gün bitecek.... |
Hüzün adres değiştirir zamanla Benden geçer, sana göçer sevdiğim. |
Şimdi sen diyeceksin ki, " Hangimiz daha çok yandık ?" Kül terazide tartılmaz, Rüzgar bilir kıymetini ... |
Bazı yaralar açık kalıyor, Hep kanıyor... |
Ahki neahcicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Radyoda eski şarkılar çalıyorlar bu saatte, "Gönül pençeresinden ansızın bakıp geçenlere" doğru... |
Bir yolun varsa gidilecek, sona bırakma. Bir sözün varsa dilden yüreğe, hiç susma. Görmen gerekiyorsa birini, git yanına. Okşaman gereken bir yürek varsa esirgeme elini. Hayat çok kısa.. An gelir, Elini, gözünü, yolunu, yüreğini alır senden. O zaman istesen de Dokunamaz, Göremez, Gidemez, Söyleyemez olursun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. " Çünkü insanın çekileceği en güzel yer ,kendi içidir.." |
Kalbime Göre Verme Allah'ım, O Yanılır. Senin Hoşuna Gidecek Olanı Benim Kalbime ver Amin |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çoktantır gitmek istediğim yerler var mesela, Gülerken kısılan gözlerin gibi..🥀 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gözümün gördüğü Göğsümün bildiği ile bir değil.. |
Şuraya bir cümle koydum. Bırak, acımızı birileri duysun. Hem zaten şiir niye var? Dünyanın acılarını başkaları da duysun! |
"S E N İ '' Anlatmamı İSTESELERDİ ...!! '' O '' DERDİMMM ...!! İstese De Bana '' G E L E M E Y E N '' Sevse De Sevdiğini '' S Ö Y L E Y E M E Y E N '' Ama her zaman '' K A L B İ M D E '' Yeri '' O L A N '' Ne Kadar '' YORULSAM '' Da , '' KIRILSAM '' Da , '' GÜCENSEM '' De, Beklemekten Asla '' V A Z G E Ç M E D İ Ğ İ M '' Kalbimin '' SAHİBİ '' S E V D A M '' |
SAAT: 20:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.