![]() |
varlıkların şükrünü bilmeyenin yokluklarda şikayet etmeye hakkı yoktur ,,,, |
insan diyorum bir haliyle değil hal haliyle dil haliyle kalb haliyle her haliyle Müslüman olmalı,,, |
birbiririn ömürlük haldaşı sırdaşı yoldaşı olmalı,,,,, |
Insan diyorum,nasibinden bir adım dahi öteye gidemeyeceğini bildiği halde neden üzülür? |
Hangi çiçek, diğerini 'sarı açtı' diye ayıplar? Hangi kuş 'farklı ötünce' diğerine yasak koyar? Derisinden, dilinden ötürü öldürülüyor insanlar. Ah insanlar! Herşeyi bulup kendini bulamayanlar... |
insan diyorum ,,, Rabbine..... ,,,,,, Rabbinin rızasına çıkmayan... her hicret yalan/dır talan/dır boş/unadır,,,,,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sual: Ey veli insan nasıl olmalı söyle! Cevap: Son anda nasıl olacaksan hep öyle!.. Akıl, akıl olsaydı ismi gönül olurdu; Gönül gönlü bulsaydı bozkırlar gül olurdu. İşaret bekliyorum, yağız ettim eyerli; Yanarım sorarlarsa ne getirdin değerli? Her ağızda, her telde , fanilik dırıltısı Sonunda tek bir şarkı, tabutun gıcırtısı… Son gün olmasın dostum, çelengim , top arabım; Alıp beni götürsün, tam dört inanmış adam Necip Fazıl |
insanın Rabbine olan kulluğu Rabbine ibadetin sevgisi kadardır,,,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "..Ve Nihayet İNSAN İNSANI Keşfetti Ondan Sebep Unuttu Konuşmayı, Kalem Buldukça Yazdı Boşluğa..” [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 02:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.