![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanlar vardır..! Su gibi aziz, su gibi duru.. Konuştukça su olur akarlar, kalbimize.. Kan gibi, Can gibi, Canan gibi.. İnsanlar vardır..! Soğuk duvarlar misali Gülümsemenin sıcaklığını bilmezler..! Bilseler de sevmezler..! İnsanlar vardır..! Gelip geçerler hayatlarımızdan.. Kimi depremlerle gider..! Kimi fırtınalarla.. Ben kalanlardan yanayım..! Gitmeyenlerin sadakatini ve sabrını severim..! Sarılıp bırakmayanların sıcaklığını.. Şems-i Tebrizi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Yazarlığınız hayırlı olsun efendim..çok güzel içten yazılarınızı daha çok görmek dileği ile.. Hayırlı paylaşımlar..(: |
Alıntı:
|
Mşallah ne guzelde yakişmiş morlar yazarımıza:) hayırli olsun hayirlara vesile olsun inşAllahh/ic/a/b |
Guzel sozler hissedilerek yazilmis.MaşaAllah barekAllah yazarliginiz hayırlı olsun c* c* c* |
Alıntı:
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hangi çiçek, diğerini “sarı açtı” diye ayıplar? Hangi kuş, “farklı ötünce” diğerine yasak koyar? Hangi acı , diğerini hafifletir ? Derisinden, dilinden ötürü öldürülüyor insanlar. Ah insanlar! Her şeyi bulup kendini bulamayanlar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Öğretmeni soruyor çocuğa : -Canlılar kaça ayrılır? - Dörde ayrılır öğretmenim " diyor çocuk... - Bana yanlış gibi geldi ama say bakalım... - Bitkiler, Hayvanlar, insanlar ve çocuklar... - Çocuklar da insan değil mi oğlum? -Haklısınız, o zaman canlılar üçe ayrılır öğretmenim... - Peki, şimdi yeniden say bakalım... -Bitkiler, Hayvanlar ve çocuklar.... -Oğlum, insanlara ne oldu? -Düşünebilenleri hep çocuk kaldılar, düşünemeyenleri de hayvanlaştılar öğretmenim... Tamda o noktadayız !! :( |
insan diyorum öyle bakıyorum,nereye gidiyoruz bilmiyorum karanlık insanların ruhu aydınlatacak iman lazım iman şart yoksa bu iman azlığı bizleri felâkete götürdüğü belli yerlere,göklere sığamıyor insanların yaptığı taşkınlıklar hangi söz anlatır insanların yol açtığı felaketler Rabbim tez zamanda toplarla bizi insan olduğumuzu unutuyoruz zira biz insanlıktan çıktık,,:((( |
Gidenler ve kalanlar....[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
SAAT: 02:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.