![]() |
Alıntı:
Tarif almaya gelecek görün bakın.. |
Ellerine sağlik nefis görünüyo.. En yakın zamanda yapacam inşaAllah..(:(: |
Tralice tatlisi kekin sutlu hali diyebiliriz bnm en sevdigim tatlidir cok bereketlidir misafir gelince yapiyorum bizimkilerde yemiyor ve ziyan oluyor tatbaktan aliyoruz bizde:) mihrinaz eline saglik Ali hocam tatliyi tavsiye ederim :):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ali hocamın demesi gibin o kaaa reklam yaptım..Gidin tatbaktan, bim den alın diyemi :hihh: Girin mutfağa üşenmeyin 5 dakkaya yapıverin işte pank/Ağzı-Açık000 |
Gittim BIM'e... Malesef satıştan düşmüş yok dediler. Satılmadığı için gelmiyormuş artık. Ya güzel değil ya da evde yapılana tutmuyor... Bilmem artık... Hanımı ikna etmekten başka çarem yok çaresiz Ramazan sonunu |
Alıntı:
Gerisi biz nisâ gurubunun ince işleri işte,))) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Bak bak bak sen mi toplattırdın demek. Suçlu bulundu :) Kargoyla isterim bak bir tepsi :) Neyse işin şakası ama tarif ve görüntüye göre süper bir tatlıya benziyor. Olmazsa tarifinize göre bayram sonu deneyelim inşallah. Allah razı olsun |
En sonunda... Yedim trileçe tatlısını. sfhfgshsfhsgh hyyyyy Tadını tarif edeyim yemeyenler için: Aynı güllaç. çay-kahve000 Daha kolay bir tarif vereyim: Bir çorba kasesine ılık süt doldurun. İçine ağzınızın kararınca şeker atıp karıştırın. Sonra içine ekmek doğrayın. Afiyet olsun. ga/li/p Hiç öyle fırınla mırınla uğraşmaya gerek yok. pank/ |
Alıntı:
Ne diyelim tamamen damak tadıyla alakalı.Sakin trilice yerine sekerli süte ekmek batirip yemeyinAğzı-Açık000 |
SAAT: 07:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.