![]() |
Allah kolaylık versin |
giresun fındık diyarından selamlar |
Fındık diyarı. Giresundan selamlar |
Yeni gördüm okudum bütün mesajları sayın yöneticim,,, :) Maşallah RABBİM sana kolaylık versin inşallah ağammm,, :D gülümseyen000 Ne yaptun acep bitti mi fintukler,,,/cic/ek/ Çabuk biter dez gelesin foruma,, /cic/ek//cic/ek/ Afiyetle yiyin gari Fındıkları inşallah,, /cic/ek/ |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Her yanim ağrırkene dilimde milli gelin marşımizgülümseyen000 Amanda dostlar ne zor imiş finduk bahçesi Finduk bahçesinde gelin olmasıAğzı-Açık000 Neyse, kışın sizlerle beraber kırıp kırıp yerken dinlenirim bari/cic/ek/ Çokça dua edin geleyim:):)Hepinize bol derin sevgi ve selamlar... |
Alıntı:
Zordur fındık toplamak,,, Ben bir kere ömrümde toplafım,, gülümseyen000 Biter biter inşallah az daha sabır,, Fındıklar bitti mi böyle yap,, pank/ pank/ gülümseyen000 Güzelce dinlenirsin inşallah /cic/ek/cy All biii sürü sana yorgunluk çayı,,, cycy |
Sosyal medyada _Aramışsın tatildeyim canom_ akımı var ablam20 Senin selamda öle olmuşgülümseyen000 Ordulu komşumuz atmış gülmekten öldüm m20 Tatile gidiyorum diye ağaç diplerinde debelenen İstanbulan giden Ordulu Ağzı-Açık000 sen giresunlu olanı galibaAğzı-Açık000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok zor bi işe benziyo çıt çıt kırıp yemek kadar kolay değil galiba :) Allah kolaylik versin |
Alıntı:
Pilimde bitti bitecek fındık enerjisi baya iyi gelirdi hehAğzı-Açık000 Gelirken bi çuval getiriver sana zahmetdymdm Aman bizim ordulu gibi taşırken yuvarlanmagülümseyen000te/sli/m |
Alıntı:
Bu seneki bir milyon sitemden binini aktaricam hepsini değil kaygılanma.))) Bu sene gelen Batmanlı ve Siirtli bayan işçilerimiz ; "Abla bizde kadınlar yemek yapar, ekmek pisirir, çocuk doğurur, bakar. Sizler wallah çok yoruluyorsunuz dedilerafrn* Cografyamı sorgularken buldum kendimigülümseyen000 Ne vardı yemek yapıp çocuk bakmadadymdm Coğrafya kadermişi Batmanlıyla netleştirdik:)) Hâlâ istiyomusun o bir çuval fındığı de bakim😅😅😅 Velhasıl güçlü kuvvetli antremanlı geldim. Coģrafyam beni dinç tutuyor. öyle bakıyoruz sfhfgshsfhsgh |
Abla ne bilim tatilde sandım seni😂 Komando olmuşun, operasyon yönetmişin sen😅👏👏👏 Baya zormuş hayretle okudum tebrik ediyorum cografyanızı. Doğulu olmak yokmuş kaderde napcan abla😁 Sesimi çıkarmim o çuvala yaptıklarını bana yaparsın aman amanAğzı-Açık000 Karadeniz kadınları yiğit olur derler. Yiğidin önde gidenisin. Helal sana başkan ablamalkış000 Gözüm korktu, ben kuruyemişçiden 1-2 kilo alırım yerken özene özen yerim kırarken okşayıp severim artık ablaAğzı-Açık000gülümseyen000 Allah cümle çiftçinin yardımcısı olsun. Şehirli ne anlasın:) Seni görmek çok güzel. Enerji oldun hoşgeldin cicekver |
SAAT: 07:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.