|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 03 Şubat 2019 (14:41), Konuya Son Cevap : 11Haziran 2022 (16:27). Konuya 17 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:1 | 
|       Durumu:   Medine No :  41016   Üyelik T.:
08 Nisan 2014   |      Sayın yöneticilere ve adminlere:)   Hadi bakalım hayırlı olsun keyfini çıkarın bakalım,,, ![]() Zati çoğunluk bayanlar olarak, sayın yöneticim ve adminlerim yakışır sizlere ![]() ![]() Binin bol bol gezin yorulmuşsunuztur ![]() ![]()   
				__________________   *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç"      |  
      |  

Konu Sahibi  Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
		 |  |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi | 
|   |  Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 66 | 11 Ekim 2025 18:21 | 
|   |  Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 68 | 05 Ağustos 2025 13:48 | 
|   |  Yaşam/Kültür/Sanat | Sükutu-Ezber | 1 | 115 | 20Haziran 2025 12:28 | 
|   |  Şiir Dinletileri | Sükutu-Ezber | 0 | 147 | 04 Nisan 2025 12:41 | 
|   |  Serbest Kürsü | Hâdimul İslam | 2 | 186 | 10 Şubat 2025 15:44 | 
|    |  Mesaj No:2 | 
|       Durumu:   Medine No :  38944   Üyelik T.:
09 Şubat 2014   |     

Dinlenemeden yarı tatilde bitti ama şirin arabayla gezinti çok iyi gelecektir .     Fakat sadece adminler değil, bu güzel arabayla hepimizi Medineweb ailesini birden almasa da sırasıyla gezintiye çıkarız ![]()   Sayın yazarımız   
				__________________   O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR  |  
      |  
|    |  Mesaj No:3 | 
08 Nisan 2014   |     

Olur olur neden olmasın sayın editimm,,      ![]() Önce en yorgun olanları alalım devam edez ![]()   
				__________________   *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç"      |  
      |  
|    |  Mesaj No:4 | 
|    Medineweb Site Yöneticisi    Durumu:   Medine No :  1   Üyelik T.:
14Haziran 2007   |     

şoför Baş editör Mihrinaz.     cesareti olan binsin   
				__________________   ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.  |  
      |  
|    |  Mesaj No:5 | 
|    Medineweb Baş Editörü    Durumu:    Medine No :  14593   Üyelik T.:
15 Kasım 2011   |     

Sorun var diye tıkladım makam aracıyla karşılaştım iyimiş .))Arada böyle jestler yapın...Komşu forumun üyeleri adminleriyle son model araçlara binip sürekli gezmedeler...Bizim üyelerden ses yok diye gönül koymaya başlamıştım iyice      ![]() Sükut bacım cestin için teşekkürler  ama makam sevmediğimizden aracınıda kullnmıyoruz..Hele böylesine yazarlara layık, süslü, düğünden kaçırılmış gibi duran, sıfır km. son model bir araca kat'a...Israr etmeyin lütfen![]() Israr ederseniz; medineweb gemisinin kaptanlığını yapabiliyorsak bu aracada şoförlük yaparız dicem ama, şoförlüğümde kaptanlığım kadar demiş olayım.)) Endişelenmeniz için yeterli bir sebep...Cesareti olan evet buyursun  )))
  |  
      |  
|    |  Mesaj No:6 | 
|       Durumu:   Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |      Davete icabet edilir        diyerek yola çıkarız inşaAllah..Güzel fikrin için teşekkürler @Sükut-Ezber .. Yanlız araba çok güzel , nerde de bulursun böyle ince fikirleri bilmiyorum ,ama şöför de mihrinaz olursa yandık diyemiyeceğim  hoş sohbetinden ne kadar ilerleriz nerelere gideriz anlamayız bile eminim ![]() Artık bir tepe başında mı ,yol kenarında mi dinlenirken d/us//un medineweb ailesinin yardıma koşarak geldigini görünce havada uçan kahkahalara karışır bizim mutluluğumuz ![]() Hadi mihrinaz son çağrıyi yap ![]() Gelmek isteyenler buyursun.. ![]() 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  
|    |  Mesaj No:7 | |
08 Nisan 2014   |     Alıntı:  
 ![]() ![]() Bileydim daha önce yapardım artık bundan sonra telafi ederiz inşallah ![]() ![]() Otur bakım baş köşeye ister kullan ister şoför tut,,,   ![]() Rica ederim efendim ![]() ![]()   adalar gezintisi mi olsa   çay

__________________   *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç"      |  |
      |  
|    |  Mesaj No:8 | |
08 Nisan 2014   |     Alıntı:  
 ![]() ![]() Kuşlar çiçekler ![]() ![]() Ben şimdiden havaya girdim iyi mi,,,, ![]() ![]() Bir şey değil efemm güzel bayanlara hediyem olsun beni almayı unutmayın ![]()   
				__________________   *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç"      |  |
      |  
|    |  Mesaj No:9 | 
|    Medineweb Baş Editörü    Durumu:    Medine No :  14593   Üyelik T.:
15 Kasım 2011   |     

Dugulandırdınız beni şimdi=) Cesaretinizden ötürü kutluyorum sizi     ))Hocamın ikazını yabana atmayın...E haydin kendine güvenen Atlasın araca ![]() Fena kuralcıyımdır su damlası editim  .Araç kullanırken konuşamam   lütfen))) Ama çok sevindim böyle araçlar..piknik..Dağ, tepe dedinizya..Bana bunlarla gelin   Çok gezenti admine imajı vermiyorum dimi ![]()    |  
      |  
|    |  Mesaj No:10 | 
08 Nisan 2014   |     

RABBİM seni iyi etsin seni sayin yöneticim,,     ![]() ![]() Geliriz geliriz ne güzel misss gibi hava tam havadar araba başımızda sen ne isteyelim,,, ![]() ![]() Bir de çay demeyin keyfimize ![]() ![]() Yooo veriyorsun az gezinti resimlerini görmedik yanii,,   
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |