www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Muhteem,Al Tarihi: 25 Austos 2011 (00:11), Konuya Son Cevap : 27 Austos 2011 (12:20). Konuya 15 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 14007 yelik T.:
24 Temmuz 2011 | ![]()
kadir gecenizi tebrik ediyorum. ferdi abi espirinize tebessm ile ![]() ama, katil olarak nasl sevap kazanacaksn ki.ferdice mezhebi bu demekki ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 13966 yelik T.:
27Haziran 2011 | ![]() 1400 yl nce kadir gecesinde inen kuran,ile tantmdan bu yan hayatma indirdiim ve bu yndende kurani hayatla cevap lyorum..... furkan sresi...63- O Rahman (olan Allah)n kullar, yeryz zerinde alak gnll olarak yrrler ve cahiller kendileriyle muhatap olduklar zaman "Selam" derler.
__________________ nce yazdm katlm yaptm beeni yaptm paylamlarn arasnda azda olsa kuran ve snnete uygun olmayan dnceler olabilir.Bunlarn bana sorulmadan dikkate alnmasndan mesul deilim... ... |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Medineweb Site Yneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 yelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
Muhterem insan bilinmez, burada amacmz hobicilik deil,vakit ldrmek hi deil,maddi anlamda bir kazan amalyz o da deil.burada insanlara bi eyler vermek bi eyler renmek Allah iin bir adm atmaktr amacmz. amacmz tebli ise ve amacmza hizmet etmek istiyorsak evvela kendimizi sevdirmemiz bir tebli kuraldr.sizin dnceleriniz sizi balar tabii ki.size katlmadm o kadar nokta var ki.ayetleri kendi banza yorum yapmanz bile yeterli sebeb sizi red iin.ikinci konu ise burada sizi dinleyen sizinle anlaabilen bir yeye rastlamadm.sizin yznzden burda yllardr uye olanlar bile kaydn sildirdi.en gzel tarafnz kimseye hakaret etmemeniz.hakknz yemiyeym.(bana yaptnz hakaretleri saymyorum Allaha havale etmitim hesapda sormuyorum)srf bunun iin onlarca arkadam krld bana.neden banlamyorsun neden barndryorsun vs. dorusunu istersen senin siteye,islama,burdaki yelere zarar verdiini dnyorum.itiraz etmediin bir konu kalmad.alannda ihtisas sahibi alimlerin ittifak bile seni durdurmad.her konuya mutlaka bulacan bir itirazn vardr.hepsi hurafe hepsi samalk hepsi uydurma sana gre.bence bu samalk hurafe ortamnda sizin gibi deerli bir alimin ii olmamal.sizi gemite sildim banladm.giderken bizlere lanet ederek gitmitin.lanet ederken kalbin imann ok sorumsuzca onaylamt.bize belam dedin bzi aaladn son nokta da ise lanet ettin.Allaha havale ettim. senden ricam ltfen bu mukaddes gece hatrna(sana gre mukaddes deil tabii) buray terket ve bi daha urama. yeliini banlamak silmek zorunda da brakma.giderken de hakaret etmesen sevinirim.nk artk seni tayamyorum.gcm kalmad. sayglar...
__________________ ![]() Bykler fikirleri,Ortalar olaylar,Kkler kiileri tartr. |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 43 yelik T.:
03 Temmuz 2007 | ![]()
hepimizi cahil chela yapm bilgi alim ! abdulmelik hocam valla o mesaj bana yazsan bu siteye giri yzm olmaz asla.bekleyp greceiz. site yneticisine editrlere yelere azna gelen hakareti yap.pikince gel yazmaya devam et.hayret! |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13966 yelik T.:
27Haziran 2011 | ![]() Alnt:
tamam artk sizin sitenize uramyacam.....Allah a havale iine gelince evet sadece ben ve sizin aranzda bi havale deil,btn herkes arasnda,hakaret edenler,haksz olanlar ve bunlara ahid olup sessiz kalanlar ben bunun hepsini Allah a havale ediyorum ve bekliyelim bakalm...Hkmnde adil olan Allah dr...
__________________ nce yazdm katlm yaptm beeni yaptm paylamlarn arasnda azda olsa kuran ve snnete uygun olmayan dnceler olabilir.Bunlarn bana sorulmadan dikkate alnmasndan mesul deilim... ... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kadir gecesi'nde dua...!!! | Seher Yeli | Aylar / Kandiller | 8 | 25 Mart 2025 21:28 |
Kadir Gecesi... | slaminesil | Oru-Ramazan | 11 | 14 Nisan 2023 17:26 |
Kadir Gecesi mnasebetiyle.. | CaferTayar | Aylar / Kandiller | 16 | 31 Mays 2019 08:56 |
10.07.2015-kadir gecesi, kadir bilenler iindir | alperkara | Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | 0 | 10 Temmuz 2015 02:40 |
Hutbe:Kadir Gecesi | Arasat | Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | 0 | 23 Mart 2009 13:33 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|