www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda....

Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > .::DYANET LER BAKANLII.::. > Diyanet leri Bakanl > Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat

Konu Kimlii: Konu Sahibi Muhteem,Al Tarihi:  25 Austos 2011 (00:11), Konuya Son Cevap : 27 Austos 2011 (12:20). Konuya 15 Mesaj yazld

Yeni Konu a  Cevapla

LinkBack Seenekler Deerlendirme
Alt 26 Austos 2011, 19:58   Mesaj No:11
Medineweb yesi
Krt_Mcahide - ait Kullanc Resmi (Avatar)
Durumu:Krt_Mcahide isimli ye imdilik offline konumundadr
Medine No : 10660
yelik T.: 15 Eyll 2009
Arkadalar:0
Ya:35
Konular: 2
Beenildi:0
Beendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: kadir gecesi...hutbesi

amin.

deli ferdi fetva vermise bi bildii vardr.
hogeldin ferdi hoca zlettin.
Alnt ile Cevapla
Alt 26 Austos 2011, 20:03   Mesaj No:12
Medineweb Acemi yesi
Fatmaslamolu - ait Kullanc Resmi (Avatar)
Durumu:Fatmaslamolu isimli ye imdilik offline konumundadr
Medine No : 14007
yelik T.: 24 Temmuz 2011
Konular: 0
Beenildi:10
Beendi:6
Takdir Et:

kadir gecenizi tebrik ediyorum.

ferdi abi espirinize tebessm ile
ama,
katil olarak nasl sevap kazanacaksn ki.ferdice mezhebi bu demekki
Alnt ile Cevapla
Alt 26 Austos 2011, 20:19   Mesaj No:13
Meal Gurubu yesi
Medineweb Emekdar
bilinmez - ait Kullanc Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli ye imdilik offline konumundadr
Medine No : 13966
yelik T.: 27Haziran 2011
Konular: 309
Beenildi:180
Beendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:

1400 yl nce kadir gecesinde inen kuran,ile tantmdan bu yan hayatma indirdiim ve bu yndende kurani hayatla cevap lyorum.....

furkan sresi...63- O Rahman (olan Allah)n kullar, yeryz zerinde alak gnll olarak yrrler ve cahiller kendileriyle muhatap olduklar zaman "Selam" derler.
Alt 27 Austos 2011, 02:27   Mesaj No:14
Medineweb Site Yneticisi
Medine-web - ait Kullanc Resmi (Avatar)
Durumu: Medine-web isimli ye uanda  online konumundadr
Medine No : 1
yelik T.: 14Haziran 2007
Arkadalar:8
Ya:51
Konular: 341
Beenildi:1527
Beendi:514
Takdirleri:12762
Takdir Et:

Muhterem insan bilinmez,
burada amacmz hobicilik deil,vakit ldrmek hi deil,maddi anlamda bir kazan amalyz o da deil.burada insanlara bi eyler vermek bi eyler renmek Allah iin bir adm atmaktr amacmz.
amacmz tebli ise ve amacmza hizmet etmek istiyorsak evvela kendimizi sevdirmemiz bir tebli kuraldr.sizin dnceleriniz sizi balar tabii ki.size katlmadm o kadar nokta var ki.ayetleri kendi banza yorum yapmanz bile yeterli sebeb sizi red iin.ikinci konu ise burada sizi dinleyen sizinle anlaabilen bir yeye rastlamadm.sizin yznzden burda yllardr uye olanlar bile kaydn sildirdi.en gzel tarafnz kimseye hakaret etmemeniz.hakknz yemiyeym.(bana yaptnz hakaretleri saymyorum Allaha havale etmitim hesapda sormuyorum)srf bunun iin onlarca arkadam krld bana.neden banlamyorsun neden barndryorsun vs.
dorusunu istersen senin siteye,islama,burdaki yelere zarar verdiini dnyorum.itiraz etmediin bir konu kalmad.alannda ihtisas sahibi alimlerin ittifak bile seni durdurmad.her konuya mutlaka bulacan bir itirazn vardr.hepsi hurafe hepsi samalk hepsi uydurma sana gre.bence bu samalk hurafe ortamnda sizin gibi deerli bir alimin ii olmamal.sizi gemite sildim banladm.giderken bizlere lanet ederek gitmitin.lanet ederken kalbin imann ok sorumsuzca onaylamt.bize belam dedin bzi aaladn son nokta da ise lanet ettin.Allaha havale ettim.
senden ricam ltfen bu mukaddes gece hatrna(sana gre mukaddes deil tabii) buray terket ve bi daha urama.
yeliini banlamak silmek zorunda da brakma.giderken de hakaret etmesen sevinirim.nk artk seni tayamyorum.gcm kalmad.
sayglar...

Bykler fikirleri,Ortalar olaylar,Kkler kiileri tartr.
Alnt ile Cevapla
Alt 27 Austos 2011, 03:50   Mesaj No:15
Medineweb Kdemli yesi
serpil - ait Kullanc Resmi (Avatar)
Durumu:serpil isimli ye imdilik offline konumundadr
Medine No : 43
yelik T.: 03 Temmuz 2007
Arkadalar:2
Konular: 35
Beenildi:16
Beendi:0
Takdir Et:

hepimizi cahil chela yapm bilgi alim !
abdulmelik hocam valla o mesaj bana yazsan bu siteye giri yzm olmaz asla.bekleyp greceiz.
site yneticisine editrlere yelere azna gelen hakareti yap.pikince gel yazmaya devam et.hayret!
Alnt ile Cevapla
Alt 27 Austos 2011, 12:20   Mesaj No:16
Meal Gurubu yesi
Medineweb Emekdar
bilinmez - ait Kullanc Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli ye imdilik offline konumundadr
Medine No : 13966
yelik T.: 27Haziran 2011
Konular: 309
Beenildi:180
Beendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:

Alnt:
Abdulmelik yemizden Alnt Mesaj gster
Muhterem insan bilinmez,
burada amacmz hobicilik deil,vakit ldrmek hi deil,maddi anlamda bir kazan amalyz o da deil.burada insanlara bi eyler vermek bi eyler renmek Allah iin bir adm atmaktr amacmz.
amacmz tebli ise ve amacmza hizmet etmek istiyorsak evvela kendimizi sevdirmemiz bir tebli kuraldr.sizin dnceleriniz sizi balar tabii ki.size katlmadm o kadar nokta var ki.ayetleri kendi banza yorum yapmanz bile yeterli sebeb sizi red iin.ikinci konu ise burada sizi dinleyen sizinle anlaabilen bir yeye rastlamadm.sizin yznzden burda yllardr uye olanlar bile kaydn sildirdi.en gzel tarafnz kimseye hakaret etmemeniz.hakknz yemiyeym.(bana yaptnz hakaretleri saymyorum Allaha havale etmitim hesapda sormuyorum)srf bunun iin onlarca arkadam krld bana.neden banlamyorsun neden barndryorsun vs.
dorusunu istersen senin siteye,islama,burdaki yelere zarar verdiini dnyorum.itiraz etmediin bir konu kalmad.alannda ihtisas sahibi alimlerin ittifak bile seni durdurmad.her konuya mutlaka bulacan bir itirazn vardr.hepsi hurafe hepsi samalk hepsi uydurma sana gre.bence bu samalk hurafe ortamnda sizin gibi deerli bir alimin ii olmamal.sizi gemite sildim banladm.giderken bizlere lanet ederek gitmitin.lanet ederken kalbin imann ok sorumsuzca onaylamt.bize belam dedin bzi aaladn son nokta da ise lanet ettin.Allaha havale ettim.
senden ricam ltfen bu mukaddes gece hatrna(sana gre mukaddes deil tabii) buray terket ve bi daha urama.
yeliini banlamak silmek zorunda da brakma.giderken de hakaret etmesen sevinirim.nk artk seni tayamyorum.gcm kalmad.
sayglar...

tamam artk sizin sitenize uramyacam.....Allah a havale iine gelince evet sadece ben ve sizin aranzda bi havale deil,btn herkes arasnda,hakaret edenler,haksz olanlar ve bunlara ahid olup sessiz kalanlar ben bunun hepsini Allah a havale ediyorum ve bekliyelim bakalm...Hkmnde adil olan Allah dr...

Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir)