![]() |
Cevap: Açık_Kapalı Farkı bi de lütfen anneler bırakın çocuklarınız kimle istiyosa onla evlensin :) |
Cevap: Açık_Kapalı Farkı Alıntı:
|
Cevap: Açık_Kapalı Farkı Alıntı:
|
Ünsüz biri demişki ; Bu canına yandığımın ülkesine, ne laiklik gelir ne şeriat. Kıyametin gelmişiz arefesine Başta eşarp, ....... da tayt. İşte aradaki fark. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bir kız telefon almıştı. Babası ona sordu: —Cep telefonunu alınca yaptığın ilk iş ne oldu? Kız: —Cep telefonunun ekranına, çizilmeye karşı ekran koruyucu yapıştırdım, telefonun kendisi için de bir kılıf aldım, dedi. Babası yine sordu: —Bunu yapmaya seni biri mi zorladı? Kız: —Hayır, diye cevap verdi. Babası yine sordu: —Sence bu yaptığın iş, cep telefonunu üreten firmaya saygısızlık olmadı mı? Kız cevap verdi: —Yok babacığım, bilakis firmanın cep telefonunun yanında verdiği kullanma kılavuzunda yazdığı üzere, cep telefonunun, kılıf ve ekran koruyucu ile muhafaza edilmesi tavsiye edilmektedir. Babası yine sordu: —Cep telefonun, kötü ve değersiz miydi ki koruma altına aldın? Kız cevap verdi: —Hayır, aksine onun zarar görmesini ve değersizleşmesini istemediğim için bunu yaptım. Babası sordu: —Cep telefonunu kılıf ve ekran koruyucu ile örttükten sonra çirkin olmadı mı? Buna cevaben kız: —Bence çirkin olmadı. Ancak çirkin olsaydı da korumaya değer, dedi. Baba, muhabbetle kızının yüzüne baktı ve yalnız bunu dedi: —İşte "örtünmede" aynı öyledir; yani değerli olanı korumaktır. ALINTI |
SAAT: 19:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.