![]() |
Cevap: Kim bu Allah dostları? Ve osmanliyada iftira atmayı bırakın artik.. Ecdadina düşman ettiler nesilleri |
Cevap: Kim bu Allah dostları? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu gazetelerde osmanlıda hem matbaanın hemde gazete olayının delilidir. Senedsiz konuşmayınız lütfen ve benim ECDADİMA İFTİRA ATMAYİN..... |
Cevap: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
Alıntı:
sayın affann burada herkes sizin için propaganda yapıyormuş gibi yorumlarda bulunuyorsunuz. Burada herkes fikirlerini beyan ederek doğrunun ne olduğu bulmaya çalışılıyor. Polemikte bulunan kimse de yok. Müslümanların zeki ,uyanık , bilgili ve en önemlisi akıllı olmalısını sonuna kadar savunurum. Müslümanların yıllarca çektikleri cahilliğindendir. Aynı şeyleri düşünüyoruz derken müslümanların fazla bilgiye ve akla ihtiyacı olmadığınızı savunduğunuzu hissettiriyorsunuz. Allah'ü Teala'nın verdiği aklı yerinde ve doğru şekilde kullanılması düşüncesindeyim.. Siz bu konuya anladığım kadarıyla farklı bir pencereden bakıyorsunuz.. Bizler Allah'ü Teala'nın yolunda yürümeye çalışıyoruz. Emin olmadığınız konularda ithamlarda bulunmaya başladınız biraz kelimelerinize dikkat etmenizi rica ediyorum. Ne ben sizin fikirlerinizi biliyorum ne de siz benim fikirlerimi biliyorsunuz. Aynı tarafdayız ama farklı bakış açısında benim kemalist düşüncede olduğumu ve Avrupa sefahatini getirenleri desteklediğimi hangi kelimelerimden çıkardınız, yanlış iddialarda bulunarak vebal aldığınızıda unutmayın... |
Fikirler aynı ama uslup farklı. . Osmanlılara yani, ecdadıma kimse laf etmemeli.. |
Cevap: Kim bu Allah dostları? Konunun akışına girişiniz yanlış yerde oldu veya o kişinin yazdıklarını begenmeniz bu na sebep olmuş olabilir beğenirken de veya yorumlar yaparken de konuları iiyice okumanizi tavsiye ederim tabi beğenirken de benim yazdıkları min tümünde bakınız... Begendigiz yazıda kişi osmanlıya matba gelmemiş diyor gavur icadı diye iftira atıyor sizde begeniyorsunuz ne düşünmemiz lazım... Kaldiki ben öyle bir zihniyete olsam buraya yazmak için kullandığım aletler cenabı hakkin ikrami olarak bakıyorum... Sizde gavur icadi olarak bakabilirsiniz.. |
Re: Kim bu Allah dostları? Osmanliya iftira atma diyonda osmanliyi kim indirdi Osmanlinin paralarini kimler hala yiyo Osmanliyi tarikatler bitirdi arastir oku |
Cevap: Re: Kim bu Allah dostları? Alıntı:
Hala iftira atiyorsun...yanlışlıklar olabilir ama bütün ecdadimi bununla yargilayamazsin...yani sunu söyleyeyim kaynakların çürük olduğu için tutunsanda kırılır onlar...Kemalistlerin düşüncesindesin hala onun için sana birsey soyleyeyim .... Formatlan |
|
|
Cevap: Kim bu Allah dostları? Begendigiz yazının içinde osmanlının matbaa getirmediğini yazmıştı arkadaş değiştirmiş... Sağlam sözlere kaynaklara dayanmadığı için boyle yapmak zorundalar.... Dobra dobra ol kardeşim.. Ayeti kerime de derki.... hakkında bilgin olmadığı bir şeyin arkasına düşme |
SAAT: 10:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.