![]() |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Allah zihin açıklığı versin rabbim yardımcımız olsun inşaAllah doqru cevabı da veren cıkar heralde=) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü bencede türk dili adı üstünde belirtili nesne ne sorusu sorsaydı belirtisiz olurdu |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü neyi çalıştık sorusuna da olmuyor ama |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü kızlar kusura bakmayın soruyu sordum çıkmak zorunda kaldım yine çocuğumla ilgilenip geldim:) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü siz devam edin sormaya inşallah kesin cevabı vereceğim ben:):)+ |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü [QUOTE=zeynepnm;366738]Kızlarla bu aksam hep birlikte türk dili dersine çalıştık. [emoji2] çalıştık yüklem ne zaman çalıştık bu akşam zarf tümleci neye çalıştık türk dili dersine :dolaylı tümleç kim ile çalıştık kızlarla edat nasıl çalıştık hep birlikte zarf tümleci biz:özne şimdi de böyle oldu.. |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Alıntı:
|
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü Alıntı:
+türk dili dersini çalıştık. olmuyor mu bana sanki oldu gibi geliyor:):) |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü En iyisi bi edebiyatçıya sormak galiba |
Cevap: Türk Dili dersi soru-cevap bölümü ne çalıştık türk dili dersi :) |
SAAT: 05:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.