![]() | ![]() KübraYıldız |
Son Hareketi: 13 Ekim 2015 17:14
- Üye Listesi
Üye hakkında
- KübraYıldız Hakkında Bilgi
- Biyografi
- Mevlam ne eylerse güzel eyler..
- Nerelisin
- Tokat
- Meslek
- İlahiyatçı
-
İmzası
- Hüznün Ve Umudun Rabbine Şükürler Olsun..
- Hüznün Ve Umudun Rabbine Şükürler Olsun..
Beğendi
9 Kez Beğenildi
- KübraYıldız Beğendi post by mehmet akif2 Açık Konu : Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare-Sohbet Bölümühuzeyfe cumhuriyet üniversitesi ilitam ders çalışma sayfası açar mısın belki oraya daha once okula başlayanlar da girer inşallah bizlerden yerleşen olursa istşare yaparızBeğendi: 14 Eylül 2015, 21:46
mesajı yazdığın tarih: 01 Ağustos 2014, 14:36KübraYıldız Beğendi post by Nesli_Nur Açık Konu : Medineweb DGS İstişare BölümüCicegi burnunda bissuurruuu ilitamliii Hayirli olsn insaallah... Rabbim kolaylikla bitirmeyi nasip eder insaAllah.. ☺Beğendi: 14 Eylül 2015, 21:38
mesajı yazdığın tarih: 14 Eylül 2015, 00:17KübraYıldız Beğendi post by Hâdimul İslam Açık Konu : Medineweb DGS İstişare Bölümüevet dönemlik 763 tl...samsun kalma yeri açısından hiç sorun yaşamayacağınız bir yer..ulaşım çok rahat..tramvay var..otogardan saat 7 den sonradirek fakülteye dolmuş var..bende il dışından...Beğendi: 23 Ağustos 2015, 23:02
mesajı yazdığın tarih: 10 Ağustos 2015, 18:05KübraYıldız Beğendi post by nurşen35 Açık Konu : Medineweb DGS İstişare BölümüBu bölüm Dgs sınavına giripde iştişare edilen bir bölümdür. Sohbet edip, fikir beyan etmek isteyen bu bölümü değil, Medineweb sohbetlerinden devam edebilir. Tekrarlıyorum saygı...Beğendi: 23 Ağustos 2015, 22:57
mesajı yazdığın tarih: 07 Ağustos 2015, 20:55KübraYıldız Beğendi post by Hâdimul İslam Açık Konu : Medineweb DGS İstişare BölümüÖrgun okumak ,eğitim açısından çok avantajlı..yüzyüze hocalardan ders aliyorsunuz ve özellikle kuran sınavinda 10 dakikada vereyim de kaldimmı geçtimmi acaba sıkintisı olmaz..fırsatım olsaydı örgun...Beğendi: 23 Ağustos 2015, 22:53
mesajı yazdığın tarih: 06 Ağustos 2015, 17:09KübraYıldız Beğendi post by Hâdimul İslam Açık Konu : Medineweb DGS İstişare Bölümüçooookkkk..biz sandıkki ilk finale gittiğimizde ayy uzaktanda geldik ..hocalarla armızda bir konuşma rahatlama tarzı hoşbeş...nerdeeee..oku...bu nasıl okuma...ben sana yanlışmı oku...Beğendi: 23 Ağustos 2015, 22:51
mesajı yazdığın tarih: 06 Ağustos 2015, 15:01KübraYıldız Beğendi post by musab27 Açık Konu : Medineweb DGS/İLİTAM Bilgi HavuzuTercih Zamanı kolaylık olsun diyerek. Sitemizden ve diğer kaynaklardan derlediğim ilitam bilgilerini (kesin olmamak kaydıyla) tek dosyada toparladım. sizin gibi tercih yapacak bir talebe olarak kendi...Beğendi: 23 Ağustos 2015, 22:40
mesajı yazdığın tarih: 13 Ağustos 2015, 14:37KübraYıldız Beğendi post by musab27 Açık Konu : Medineweb DGS/İLİTAM Bilgi Havuzuİlitamlar ile ilgili Genel Sorulara Cevaplar Kendi çevremden ve netten edindiğim bazı bilgileri başlık başlık yazmaya çalışacağım. * Kolay İlitam yoktur. En kolay İlitam şehrinizdeki veya...Beğendi: 23 Ağustos 2015, 22:30
mesajı yazdığın tarih: 12 Ağustos 2015, 16:05KübraYıldız Beğendi post by musab27 Açık Konu : Medineweb DGS/İLİTAM Bilgi Havuzuesselamu aleyküm Arkadaşlar; DGS istişare bölümüne gelen sürekli aynı tarz sorulardan ve benim gibi hangi ilitam'a gitsem diyerek bilgi ve öneri bekleyen Kardeşlerim için bir başlık açalım dedik....Beğendi: 23 Ağustos 2015, 22:30
mesajı yazdığın tarih: 12 Ağustos 2015, 15:27Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1 .::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.