Konuları
Alıntıları
19 Aralık 2022 |
21:45 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin KUş dili seç konusundan bir alıntı yaptı. Tekrar seçme seçeneğim varsa 1.... |
18 Aralık 2022 |
22:31 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin KUş dili seç konusundan bir alıntı yaptı. Alttaki siyah kuş gelsin bana baka... |
12:13 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Şu an ne dinliyorsunuz Medineweb? konusundan bir alıntı yaptı. Tek merak eden ben değilmişim... |
11:36 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin KUş dili seç konusundan bir alıntı yaptı. Ben yeşil kuşu seçtim bi en se... |
11:31 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin KUş dili seç konusundan bir alıntı yaptı. Mor kuşu seçdim 👍
... |
14 Aralık 2022 |
22:32 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Bir sözde Siz Ekleyin konusundan bir alıntı yaptı. …nerden baksan tutarsızlık, nerden... |
12 Aralık 2022 |
19:13 - Kara Kartal Adlı Üye Filistin Adlı Üye'nin Erkekler ne der,ne demek ister konusundan bir alıntı yaptı. ...ndrttt ne çektin be Filistin 😅
Güzel t... |
19:06 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin " Hayır "Diyemediğin nedir şuan ? konusundan bir alıntı yaptı. Bende isterim bana ne.)))3 tane ol... |
17:11 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin " Hayır "Diyemediğin nedir şuan ? konusundan bir alıntı yaptı. Hem açsın hemde menü veriyongülü... |
15:14 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin " Hayır "Diyemediğin nedir şuan ? konusundan bir alıntı yaptı. Hem açsın hemde menü veriyongülü... |
13:48 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Selfitis Misin? YOKSA WhatsApppitis Misin? konusundan bir alıntı yaptı. TBMM Bilişim Teknolojisi Bağımlılı... |
13:43 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin " Hayır "Diyemediğin nedir şuan ? konusundan bir alıntı yaptı. çok açıktım 😔 patlıcanl... |
06 Aralık 2022 |
23:44 - Kara Kartal Adlı Üye su damlası Adlı Üye'nin Farkettimde /medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Gecmiş olsun ☕
Sıcak şey... |
14:53 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Farkettimde /medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Ooo baya merak edilmişim gururla... |
12:40 - Kara Kartal Adlı Üye Esma_Nur Adlı Üye'nin Farkettimde /medineweb konusundan bir alıntı yaptı. Farkettimde uzun zamandır gem... |
05 Aralık 2022 |
15:28 - Kara Kartal Adlı Üye mehmet akif2 Adlı Üye'nin Medineweb'in 80/90 Kuşağı bunları hatırladınız mı?![]() esma nur ben tonton ailesini hatı... |
15:10 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Garip ve Tuhaf Türlü Türlü Huylarınız konusundan bir alıntı yaptı. Hocam Kartalımızın kafası hayli ka... |
04 Aralık 2022 |
10:01 - Hâdimul İslam Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Şehitlerimizi Ne kadar Tanıyoruz (Test) konusundan bir alıntı yaptı. Şehitler Hakkında Ne Biliyorsunu... |
03 Aralık 2022 |
22:21 - Kara Kartal Adlı Üye Hâdimul İslam Adlı Üye'nin Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması konusundan bir alıntı yaptı. Sorunun sahibine ben bir soru sora... |
16:43 - su damlası Adlı Üye Kara Kartal Adlı Üye'nin Garip ve Tuhaf Türlü Türlü Huylarınız konusundan bir alıntı yaptı. Su damlası o kadar tencere tavay... |