![]() |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Allah'ın mahmud efendisinin kılığına girdiğini söyleyen Onun efendisine gelen azraili ölümü geri çevirdiğini söyleyen yalan ve uydurmalarını Allah'ın resulüne mal eden Kur'an ayetlerini inkar eden biri nasıl olurda Alim olur açın videolarına bakın Ölümü hiçbir kimse erteleyemez bu ayet açık iken onun efendisi Azraili geri çevirmiş isterseniz ben ekliyim buraya... |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Alıntı:
|
|
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Aslı bacım benim Cüppeli ve Hocası olan Mahmud belamı ile işim olmaz olamazda Gühanımı dahi onlardan çok seviyorum Asla günah sevilmediği halde bunu bil karalama yapmam herşey ortada açık ve net varsa delilin söylediklerinin doğruluğu hakkında ispat et Allah nasıl Mahmud gibi göründü? Azraili nasıl geri çevirdi Allah resulü ve Halifesi Hz Ebubekirin havuzları varmıydı ? Kendisi var olduğunu söylüyorda! |
|
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... yukarda dediklerinin de linkini eklersen sevinirim hangi sohbetinde demiş haşa allah gibi göründü diye |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Aslı bacım sadece 3 soruma cevap ver Azraili nasıl geri çevirme gücü var? Allah nasıl Mahmud'un kılığına girdi ? Allah resulü ve Hz Ebubekirin havuzları varmıydı ? Bu 3 soruma cevap alayım eğer doğru ise ve söylediklerini yalan değilse bende zerre kadar Kur'andan anlamayan biri olayım ve size uyayım buyrun tartışma değil sadece savunduğunuzun arkasında durun diyorum ben savunduğumun arkasında nasıl duruyorsam sizde durun ... |
|
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... [YT]3MaT2okOdts[/YT] |
SAAT: 16:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.