![]() |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... yitik hoca ebu cehil karpuzunu kastetmiştir. :) |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Ferdi ben karakteri Alleme Zemahşeriden verdim kim payına ne düşerse ordan alır zaten Tekfirci değilim tekfirde etmem Kur'ani Kavramı ortaya koyarım sadece Hadi sende erkeksen azraili geri çevir sende varmı o hüner :) |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Tamam Ferdi abi elin ağırdır beni nile falan atarsın mazallah :) |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... Alıntı:
|
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... yitiksevda caferi ve şia ehli küfür değil elbette ama ehli sünnette demiyoruz biz o mezheplere hak olan 4 mezhep var ve bunun dışındaki görüşleri almıyoruz illaki tamamı yanlış değildir yalnız bidat diyebiliriz |
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... siteyi tekfirci pisliklerden zor temizledik. aman efendim durduk yere bir daha basımızı derde sokmayın. cüppeliyi sevmek zorunda degiliz ki sahsen sevmemde lakin sözde söyletmeyiz. bu böyle biline... |
|
|
|
Cevap: hocamıza yapılan güzel bi slayt çalışması... İklimya bacım laflarınızı tartarak konuşun bir daha uyarmam sizi efendice yazın . O Pislik Çukur dediğiniz kişiler benim arkadaşlarım abimdir abim burda olmasa dahi gıyabında laf söyletmem söyleyenede haddini bildiririm İklimya bacım sende bunu iyice kafana yerleştir |
SAAT: 03:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.