![]() |
Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :)/medineweb [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) Çankırı postası da neymiş yaww:)) telefonda böyle soru mu olur muş:) |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) ..yazık ya çocuğun ömründen ömür gidiyorgülümseyen000 |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) çocuk 40 gün yaşar 41. gün korkuda ölür öyle şaka olurmu |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) bulmaz olaydım bu telefonu yaam20 olmaz olsun gencin arkadaşı gibi arkadaşgülümseyen000 çok yaşayın e mi,çok güldümgülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) Adamın cesedi çürüdü sen hala telefonu kullanıyorsun gülümseyen000 Yazık günah yaaa :) eşekten beter afedersiniz katır şakası olmuş.... |
Cevap: Telefon şakası valla ben öldürmedim abi :) Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000 bi ara bende bulmuştum tlf ama sahibini bulup verdim şimdi iyiki vermişim dedim gülümseyen000gülümseyen000 |
oy oyyy çicekleride görmeseydim gülümseyen000 o telefonuda bulmasaydım gülümseyen000 ömürden ömür gitti gülümseyen000 |
Böyle şaka yapılırmı insafsızlar :)))) Adamın ceseti çürümüş sen hala o telefonumu kullanıyorsun. ))) =)) |
Yaktınız kuzuyu ya :) |
SAAT: 07:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.