![]() |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) sevindim dogru olmasına bian acaba mı demiştim =) vacipleri ımm mızraklıda ilmihaldekine göre sayıyım sırasına göre ona göre ezberlemiştim ... - imammın arkasında subhanekeden başka bişey okumamak -imam veya yalnız kılınan farzların ilk iki rekatından diger namazlarına her rekatında birer fatiha okumak -dört ve 3 rekatlı farzların ilk iki rekatında diger namazların her rekatında zamlı sure okumak -dört ve üç rekatlı farzlarda fatiha yı iki evvelki rekatlarda tahsis etmek -bir farzdan diger farza intikal etmek -fatihayı zamlı sureden önce ıkumak -kaideyi ulada oturmak - '' '' tahiyyat okumak -kaideyi ahirede tahiyyat okumak -selam lafzı ile namazdan çıkmak -vitir namazında kunut duasını okumak - bayram namazını kılarken zaid olan tekbiri almak -ihfa ile okunacak yerde ihfa okumak(ihfa=gizli) -cehr ile okunacak yerde cehr ile okumak - secde ayeti okursa veya imamdan duyarsa tilavet secdesi yapmak -gerekmişse sehif secdesi yapmak- -her durumda imama tabi olmak -özrü yok ise farzları cemaatle kılmak(bu hanifilere göre sünnettir) -bide kurban bayramı arefesinde sabah namazından dördüncü gün ilkindiye kadar farzların peşinden tekbir almak umarım sıraya riayet etmişimdir =)(namzın vacipleri) =) =) |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Alıntı:
ebul esved ed düelli değil .. iki forumda bi sıkıntımı var ?? yoksa sıkıntı benim hatta mı?. üç doğru cevap Haccac bin Yusuf' tur ..dört.. |
|
|
|
|
|
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) ESTAĞFİRULLAH düşünceli000 Kuranı Kerime ilk noktalama işaretleri koyan, Yahya bin Yamer dir .. ozr* |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Zaten abdestin vacipleri olmadığı için sordum.ama masaallah uyanık çıktınız ..alkış000alkış000 |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) cevap gelmedi ben yanıtlıyım kuranı kerime ilk mushaf ismini veren hz ebu bekirdir... |
SAAT: 15:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.