![]() |
Haydi Bulmaca Cözelim Medineweb :) Canınızmı Sıkılıyor Derslerden Biraz Stres atalım mı diyorsunuz Haydi Bulmaca cözelim Arkadaşlar istediğiniz kişiyi ,cismi ,kavramı ,ayeti, güncel... vb. konularla ilgili bulmaca hazırlayalım herkes üsttekinin bulmacasını çözüp bir bulmacada kendimiz koyalım.Cevap yanlış ise soran kişi yanlış cevap yazacak ve onu bulmaya çalışacağız. Nasıl mı ? Bir peygamber ismi.? M_ _ A |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Cevap veriyorum MUSA A.S sorum yok şimdilik sen devam edebilirsin ravzam :) |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) alkış000 Takva üzere yaşayan mü'min ? __ __ __ __ A __ __ |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Alıntı:
|
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Kur'an'da ceza,mükafat,hesap ve hüküm anlamında kullanılan kavram nedir? _ İ _ |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) din? |
|
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Seyyid Kutub'un Türkçeye çevrilen "Yoldaki İşaretler" in orijinal adı nedir? _ E _ _ _ M _ F _ _ T _ _ _ _ |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Mealim fit tarik buna da ben cvb vereyim |
|
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Soruda olsaydı iyiydi :) Kur'an'ı Kerim'de ismi zikredilmiş tek kadın kimdir? __ __ __ __ __ __ |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Hz.Meryem Kuranı kerimde adı zikredilmiş sahabi kimdir? - - - - |
"Allah'ın nimet verdiği ve senin de nimetlendirdiğin kimseye: «Eşini bırakma, Allah'tan sakın» diyor, Allah'ın açığa vuracağı şeyi içinde saklıyordun. İnsanlardan çekiniyordun; oysa Allah'tan çekinmen daha uygundu. Sonunda Zeyd eşiyle ilgisini kestiğinde onu seninle evlendirdik, ki evlatlıkları eşleriyle ilgilerini kestiklerinde onlarla evlenmek konusunda müminlere bir sorumluluk olmadığı bilinsin. Allah'ın buyruğu yerine gelecektir." (33/Ahzap-37) |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Allah'a yakarış ? _ _ _ |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) d u a soru aklıma gelmedidüşünceli000 |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) 99 insan iki müezzin bir imam ? düşünceli000 _ _ _ _ _ _ |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) tesbih? |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) alkış000 Alıntı:
_ _ _ _ _ |
evet000 |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) mezartaşı diye hatırlıyorum düşünceli000 |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Nar tanesi nur tanesi bu dünyanın bir tanesi? |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) [QUOTE=Arasat;172396]mezartaşı diye hatırlıyorum düşünceli000[/QU yaklaştın. mezar taşı nı kaldır görürsün TABUT |
|
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) [QUOTE=HACIYSK;172402] Alıntı:
taputta diyecektim ama mezar taşı kalmış aklımda taput herkes için özel yapılmıyor diye biliyorum ama mezar taşı herkes için yapılıyor birde mezar taşını insan kendisi yapar ama kullanamaz yani kendisi için yapamaz birde taput yaptığı taputu kendisi kullanabilir diye yorumladım mezar taşı yazmıştım :) |
evet000 |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) " Müminlerin Peygamberi kendi nefislerinden çok sevmeleri gerekir.. " hangi ayetin mealidir ? |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Ahzap 6.ayet |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Elinde kazma , kendisi için mezar kazmaya giden kimseye Hz. Ebubekir (r.a) ne söylemiştir? |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Kendine mezar hazırlayacağına kendini mezara hazırla |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Peygamberimizin (s.a) kızı Zeyneb kiminle evliydi ? |
|
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) selamı ilk veren sahabi kimdir?? |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Teyzesi HALE 'nin oğlu EBU'L AS B. REBİ ile evli .. |
|
|
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) hz. Peygambere , peygamberlik görevinin verildiğini açıkca gösteren sure hangisidir? |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) kalem olması lazımdı tam hatırlıyamadım |
alkış000..Peki bana abdestin vaciplerini sayabilir misiniz? ama sırasıyla |
Cevap: Haydi Bulmaca Cözelim :) Evet doğru Kalem suresi. Kuranı kerime ilk noktalama işaretleri koyan kimdir?. |
|
SAAT: 14:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.