![]() |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Elzam kardeş alooo soru sorabilirsin buyur |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması soru sorma hakkımı başkasına vermem mümkünse başka arkadaşım sorsun lur mu? |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
1.Sorular kesin cevaplı olacak.Yoruma açık olmayacak. 2.Sorular şıklı olacak ve 4 şıklı olacak. 4.Soruyu bilen kişiye soruyu soran kişi ona rep verecek. 5.Soruyu bilen kişi yeni bir soru sorarak yarışmaya devam edilecek. dua ile. |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Alıntı:
|
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Cevaplayabileceğimiz şıklı bir soru alabilirmiyiz efendim |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması bir saniye bülbül kardeşim ben hasan kardeşin ne demek istediğini anlayamadım henüz? |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması keyfiniz bilir kardeşim.şıklı soru kurallar arasındadır.yoruma açık sorular kural dışıdır.kurallara uymanızı tavsiye ederim.saygılar |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Aşağıdaki şıklardan hangisi Kur'an'da geçen Kur'an'ın niteliklerinden birisi değildir? A-Aceb B-Nezir C-Mushaf 4-Merfua |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Cevap o değil Acep(Hayret verici)ifadesi Cin suresi 1.ayette geçiyor |
RE: Takdirli Bilgi Yarışması Aşağıdaki şıklardan hangisi Kur'an'da geçen Kur'an'ın niteliklerinden birisi değildir? A-Aceb B-Nezir C-Mushaf 4-Merfua ------------------mushaf ------------------ Doğru cevap Soru sırası sizde |
SAAT: 13:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.