![]() |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması D)MUS'AB b. UMEYR(R.A) |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi yanlış olma ihtimali var mı?[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması eyv...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6. Dönemindeki siyasi çatışmalara katılmamıştır. Tefsir ile ilgili hadis rivayetlerinin çoğu ona dayanmaktadır. Birçok öğrenci yetiştirmiştir. Mekke okulunun kurucusudur. Bu özellikler hangi sahabiye aittir? a) Abdullah b. Mesud b) Ali b. Ebi Talib c) Zeyd b. Sabit d) Abdullah b. Abbas |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması d) Abdullah b. Abbas............................. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması [B]tabiki doğru[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] repim yok borcum olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] buyur sorunu sor kardeşim..... |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması cisminatik kardeşim gitmiş soruyu ben sorayım... ***** Peygamberimiz "Allah'ım onu dinde anlayışlı kıl ve ona tefsiri öğret" şeklinde hangi sahabi için dua etmiştir? a) Abdullah b. Mesud b) Ali b. Ebi Talib c) Zeyd b. Sabit d) Abdullah b. Abbas |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması d) Abdullah b. Abbas |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması soru sorma hakkımı başka bir arkadaşa veriyorum .teşekkürler. |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması Melis senin yerine ben sormak istiyorum izninle.. Aşağıdakilerden hangisi Hz.Aliye karşı savaşmamıştır? a) Talha b) Amr Bin As c) Hz.Aişe d) Muaviye e) Ammar |
Cvp: Takdirli Bilgi Yarışması hz ammar bin yasir (r.a) ................................................. |
SAAT: 05:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.