|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi TufeyL,Açılış Tarihi: 26 Ağustos 2007 (22:50), Konuya Son Cevap : 26 Mart 2023 (18:49). Konuya 782 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:241 | |
|    Alıntı:  
 Hz.osman mı? 
				__________________   Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey...  |  ||
      |  
|    |  Mesaj No:242 | 
|       Durumu:   Medine No :  25   Üyelik T.:
14Haziran 2007   |     

yok diğil editörüm. Hz. Ebu Bekir zamanında Zeyd b. Sabit tarafından Mushaf haline getirildi.    öteki sorunun cevabını merak ediyorum  |  
      |  
|    |  Mesaj No:243 | 
|       Durumu:   Medine No :  16627   Üyelik T.:
11 Şubat 2012   |     

Hz. Ebubekir zamnında diyebiliorum..    _____________________ Hangi sünneti yerine getirmek hangi farzı yerine getirmekten daha fazla sevap kazandırıcıdır?     |  
      |  
|    |  Mesaj No:244 | 
|    

hz osman değil,hz ebubekir dağınık olan sayfaları,deve kemiklerine yazılmış ,ağaç kabuklarına yazılmış kuran ayetlerini zeyd bin sabit başkanlığında bir heyet kurarak iki kapak arasına getirdi(diye biliyorum ben)

__________________   EN GÜZEL AŞK: ALLAH!  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:245 | 
|       Durumu:   Medine No :  25   Üyelik T.:
14Haziran 2007   |     

Nûr editörüm tamam doğru biliyorsun ben cevap yazmıştım öteki sorunun cevabı kaldı cevpalanmadı o merak ediyorum o soruyu
      |  
      |  
|    |  Mesaj No:246 | 
|    

yahu hızlarınıza yetişilmiyor      mimnun ben de merak ettim ya ipucu isteriz
				__________________   EN GÜZEL AŞK: ALLAH!  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:248 | |
|    

[CENTER]    Alıntı:  
 selamı yaymak olabilir mi ? vermek sünnet almak farzdır ama efendimiz selamı ilk önce veren daha üstündür  buyurur...   |  ||
      |  
|    |  Mesaj No:250 | 
|    Evet maşuk hocaya katılıyorum. Aloo mim_nun nerdesin? El cevp 
				__________________   Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey...  |  |
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |