![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Ya ikiside aynı dönemde Peygamberlik yapmışlardır sanırım. Melekler Lut kavmini helaka gelirken İbrâhim A.S. uğradılar. daha öte bilgim yok şuanda |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... sen haftanın uyeliğini, mim nun baş editörlüğü bana bırakın bakalım:) sorunun cevabı amca yeğen |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Şuayb (a.s), Hz. İbrahim'in torunlarından Mikâil'in oğludur. Annesi ise Hz. Lut'un kızıdır |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yahu ben nuh paygamber okumuşum özür dilerim.. hz. İbrahim hz. lut un amcasıdır :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam kabul doğru cevap değil hatta soruyla alakası yok ama serpil bunu bulabildim :)) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... :))) ama bir soruyu bilemedik diye bırakırsak sanırım kimse haftanın ayın üyesi olmamaz :))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yahuu serpil kardeşim ben hz. nuh okumuşum... ama baş editörlük sana feda olsun kardeşim... senden iyisini mi bulacağız :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... çocuk maması gibi soru sorma o zaman:)) ilk elbise diken terzi peygamber kim? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... İdris -aleyhisselâm- tamam hocam |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... İdris aleyhisselam.. |
SAAT: 11:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.