![]() |
Ütüname. ... Ütü neydi? Ütü foş foş buharıyla beraber buharlaşmaktı, emekti, ütü pazar klasiğimizdi te/sli/m Bugün yapmazsam daha da yapamam.) te/sli/m Ziyanı yok, yorma kendini diyen de yok.):hihh: Çif ütü yaptıysam günah mı? Ağzı-Açık000 Bıktım usandım desem yardıma gelir misin?.)d/us//un Odaya giren, sauna gibi burası offff sıcacık dedi.)kızgın000 Bu seferde sen yap desem ütü yapan olur mu acep? afrn* Ah ütü ah pazar klasiğim...Hep benimsin hep benimlesin ağlayan000 Buhar kazanlı da olsan, 2400 watda olsan, seramik tabanda olsan, uzaya da çıkarsan, üstüne para da versen; Sevimsizsin mhc 7638jk4 Uzun kablolum, şok buharlım...gülümseyen000 Pantalonu, gömleği, buharı, ütüsü hiç bitmeyen klasik pazarım benim.)) :))) |
Seviyoruz pazar klasiklerimizi .... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hele birde; kahvesi ayrı yerde, yarısı tabağında da olsa bir fincan kahve gelmişse önünüze dünyanın en mutlu annesi olabilirsiniz[emoji5] 9 yaşında birisi, büyük bir istekle ben yapayım kahvnizi dediyse, birde köpüğü az oldu ama dediyse; tuzlu olsa ballı içtim diyeceksiniz...Ellerin dert görmesin duasıyla taçlandıracaksınız... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
=))) Pazar Günleri Çoğalan Sesler hepsi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Benim pazar klasiğim ders çalışmaktı.nerden buralara girdim bilemedim.özetlere tam dönüş yapayım iyisi. |
Alıntı:
Gezin dolaşın gönlünüzce efenim.Hayırlı forumlar.. |
Pazarlarınız heyre garşı olsun.. Bir vatandaşlık görevini daha yerine getirmek üzere klasik pazarımızı ifâ edelim[emoji256] Ve Unutmayalım. .. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Su damlası editim; evimize bir Pazar sürprizi yapar ve şahane pazar keyfisi olur hyyyyy/cic/ek/ Yolların birgün kesişecegine inanıyorum diyorsanız şaşirmiyorsunuz...şaşırmıyoruz skr |
Alıntı:
Bizim yuregimize sevgimiz nakış nakış işlenmiş , Niyet ettik sevgimizi sabit kılmaya..Nice uzun yılara diyelim.. Dost'luk sadece karşıdan bakıp durmak degildi,anlamak dile getirmek fedakarlık dı..Burda fedakarlık da birilerine düştü gülümseyen000 veee iyide oldu... Can dedigim ,seni gördügüme ,bana açtıgin o yüreğine sonsuz teşekkür ederim..cicekver Iyiki varsın ..yoluma ,yoluna düşüren Rabbime şükürler olsun... 🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃 |
Alıntı:
Bir bardak suya bu kadar iltifat ettiysen oooooo/cic/ek/ ArO* cicekver/cic/ek/ |
Alıntı:
|
SAAT: 10:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.