![]() |
Pazar Klasiklerimizden Bir Kesit :) Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anneeee patates kızartması istiyom Diye bir sesleniş ; Anneeee omlet istiyoruz; Diyen evin çicekleri Hanıııımmm melemen olsa iyi olurdu!!! Diyen zatı şahane(m)ler.... Veee herkesin gönlünü hoş etmeye çalışan, Allah için, muhabbetle, sevgiyle, aşkla herbirini 20 dakikada sofraya koyan eli öpülesi anne....Sofraya oturduğunda sadece çayını içen, hepsinin yüzündeki memnuniyeti izeyip,çatal kaşık seslerine karışan muhabbetle huzur bulan, muhabbeti, aşkı, sevgiyi sofrasına taşıyan kıymetli hanım,eş..Seni de en az Pazar günü kadar seviyoruz.. En sevmedigim gün pazar günüyken;Cuma gunünden sonra, gelmesini beklediğim gün oldun Sevgili Pazar... O yüzden Pazar seni ayrı sever oldum... Şimdi de zevcimle beraber, bir fincan kahve molası... Hayirli ,huzurlu,sağlıklı bir ömür ve Pazar duasıyla;))) Alıntıdır... .................................................. ....... Gündüzü böyle akşamı sendrom olan pazar gününden medineweb ailesine selamlar...Çamasır ,ütü hepsi başım.gözüm üstünete/sli/m Sizin pazar günü klasiğiniz nedir??? Haydin yorumah/ic/a/b |
Pazar sabhları aynende boyled/us//un Okullar kurslar sinavlar derken,bizlerde pazar gunlerini bekleyenlerden olduk:)Büyüdüklerini farkediyor insanma/hcup000/ Rabbim sağlık huzur versin. Pazar gunleriniz sendrom olmaktan çıkıp muhabbete dönüşsün inşallah/cic/ek/ |
Çocukları önce yikasaktamı çamaşıra geçsek , yoksa camasirlarımı önce ütülesekte çocukları yıkasak25.gif Ne var ki yoğurdu sarimsaklayıpta saklamakta.ga/li/p Klasik pazar günü panoromasıte/sli/mskr |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Pazar gününü klasik olmaktan çıkarıngülümseyen000 Başka bir bakış açısı gelistiringülümseyen000 Biz öyle yaptık...Hep beklediğim klasik pazarlargülümseyen000 Çocuk işçi calıştırıyoruza girermi ki bu durum. Analarımizın firlattiğı terlikler de artık suç kapsamina girdiğine göre bu fotografta çocuk isçi calistırıyorlara girebilirkimseye-soyleme000..İşgillendim şimdidüssünceli000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Klasik olmasada değisik bir pazar günü tablosucicekverangelnottn6angelnottn6 Verin çocukların ellerine silgi bezlerinialkış000 |
maşallah sübhanallah c*c*c*c*c*c*c*c*c*c* |
Bir pazar sabahi daha Bakkal dan ekmek alıp ucunu koparıp yeme ritüelini gerçekleştirdik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gününüz hayr olsun mutlu pazarlar 😀😀😀 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Fırından aldığı ekmeğin ucunu,eve gelinceye kadar koparıp yiyerek, bir klasiğe imza atan pazar günü klasikçileri/cic/ek/cy Hepnize hayirlı pazarlar... Türkiyenin en kuzeyinden, Sinop İnce Burundan bir ayçiçeginin selamlari var hepinize...Günebakan herkese hayirlı pazarlar..Sagliklı haftalar..Allah gònül ferahligı versin her birimize...cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kimler bu pazar gününü melemen turşu soslar hazirlayarak geçirmede..Ve ya kimler okul alişverisleriyle ugrasmakta.. Son ütücü anneler uğramasın lutfengülümseyen000/cic/ek/ Var mı bize şöyle kahvemi de aldım mis gibi iciyorum diyecek bir keyifli üyemiz çay-kahve000 Semaverimi yaktım ailemle piknikteyim diyecek uyelerde kabulümuz:):) Dedim ya klasik ütücüler siz az şoyle durungülümseyen000 nasil geçiyor efenim pazar gunünuz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir Eylül klasiği.. Kışın uyelerimize ikram edecek turşularimiz soslarimiz biberlerimiz olsun... Bir Eylül Pazarindan klasikler klasikler klasikler... Siz daha baslamadiniz herhalde bu işlere:) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Geniş bir pazar günü kahvaltisından sonra;elhm Muhabbetinizin kahve kokusuna karıştığı,klpp/ Çocuk seslerine, gündemin yorduğu beyinlerimize;7638jk4 Ardarda gelen yüksek zamlara, gündelik işlerinize;spr/ Bir pazar günü kahvesi molası verdiğiniz~ Keyifli Pazalar ~ ~~~~Medineweb Ailem~~~cicekverçay-kahve000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Günün tam ortasinda kahve cidden iyi gider..bazen hem yudumlar hem günün yorgunluğunu atarsiniz, bazen yapilacak işlerin planini yaparsiniz,bazen yareninizle sohbet ederken,bazen kitap okurken velhasılkelam öyle guzel bir nimettir c* |
Çıkardım ruhuma giydirdiğin deli gömleğini, bugün pazar ve umrumda değilsin..[emoji257][emoji257][emoji257][emoji257] Çok klasik =))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bu pazar klasiği..... Sosyal medyada bugün anne aşkından ölenleri Diğer günlerde de görmek isteriz.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bu pazar, "Vay Zenginin biri patates kızartmış/cic/ek/" diyerek; ülkem klasiği olan bir seçim sabahına uyandık.. Market alışverişinde birde ne görelim; patateste soğan da yarı fiyatına düşmüş.. Ağlamamak için zor tuttuk kendimizi:) Biraz pazar günü tebessümü olsunsfhfgshsfhsgh:):) Hayırla neticelenir inşallah...Uçan mürekkep, zıplayan mühür açıklamaları yaparak krl*bunlara inanıp beyinleri uçanlarada dua edelim/cic/ek/cy |
ŞIMARtesi geçmiş.. Bugün PAZARmışşş) ☺ |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir pazar gunununde sonuna yaklasirken benim yorgunluk kahvem ve kurabiyem :) Pazar gunleri cogu insan gezmeyi tercih eder bense ewimde oturmayi ..istanbulun depdebeli karmasindan uzak kalmak icindir belkide millet disarda iken icerde olmak cok daha keyifli :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Huzur ne dağlarda, ormanlarda, ne denizlerde...huzur insanın içinde saklı...Okuduğun bir kitap sayfasında ve kokusunda, bir çocuğun gülüşünde, okuduğun bir ayette, bir defterde, bir bardak çayda, yüzünü hep güneşe dönen bir saksı çiçekte....Velhasıl huzursuzsan ve şükürsüzsen azizim , bugün pazar deyip huzur kasmaya gerek yok.... Keyifli hzurlu pazarlar medineweb.... [emoji263][emoji263][emoji263][emoji263][emoji264][emoji264][emoji264][emoji264] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Sofraya oturdu ve ; Babanın kazanıp eve getirmesi, evin oğlunun ekmeği alması ve başka bişey lazım mı? diye sorması, annenin yiyecekleri, kızların sofrayı hazırlaması; bunların hepsi huzurdur, mutluluktur...Şükür sebebidir...Ve; artık yaşlanıyorsun mesajıdır." Dedi evin direği... ~~Msf KCMN~~ Huzurunuz daim olsun...Büyüyerek, çoğlarak, etrafınıza bulaşsın... Unutmayın mutluysanız, başkasının da mutluluğu için çaba sarfedersiniz. Üzülenin derdiyle hemhal olup, dertlenmeniz , mutlulukları için, gözlerinin birazcık gülmesi için uğrşmanız, mutluluğun nasıl bir duygu olduğunu bildiğiniz içindir.... Birilerinin mahsun kalbine dokunabilmeniz duası ile....Hayırlı Pazarlar.... |
Ütüname. ... Ütü neydi? Ütü foş foş buharıyla beraber buharlaşmaktı, emekti, ütü pazar klasiğimizdi te/sli/m Bugün yapmazsam daha da yapamam.) te/sli/m Ziyanı yok, yorma kendini diyen de yok.):hihh: Çif ütü yaptıysam günah mı? Ağzı-Açık000 Bıktım usandım desem yardıma gelir misin?.)d/us//un Odaya giren, sauna gibi burası offff sıcacık dedi.)kızgın000 Bu seferde sen yap desem ütü yapan olur mu acep? afrn* Ah ütü ah pazar klasiğim...Hep benimsin hep benimlesin ağlayan000 Buhar kazanlı da olsan, 2400 watda olsan, seramik tabanda olsan, uzaya da çıkarsan, üstüne para da versen; Sevimsizsin mhc 7638jk4 Uzun kablolum, şok buharlım...gülümseyen000 Pantalonu, gömleği, buharı, ütüsü hiç bitmeyen klasik pazarım benim.)) :))) |
Seviyoruz pazar klasiklerimizi .... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hele birde; kahvesi ayrı yerde, yarısı tabağında da olsa bir fincan kahve gelmişse önünüze dünyanın en mutlu annesi olabilirsiniz[emoji5] 9 yaşında birisi, büyük bir istekle ben yapayım kahvnizi dediyse, birde köpüğü az oldu ama dediyse; tuzlu olsa ballı içtim diyeceksiniz...Ellerin dert görmesin duasıyla taçlandıracaksınız... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
=))) Pazar Günleri Çoğalan Sesler hepsi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Benim pazar klasiğim ders çalışmaktı.nerden buralara girdim bilemedim.özetlere tam dönüş yapayım iyisi. |
Alıntı:
Gezin dolaşın gönlünüzce efenim.Hayırlı forumlar.. |
Pazarlarınız heyre garşı olsun.. Bir vatandaşlık görevini daha yerine getirmek üzere klasik pazarımızı ifâ edelim[emoji256] Ve Unutmayalım. .. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Su damlası editim; evimize bir Pazar sürprizi yapar ve şahane pazar keyfisi olur hyyyyy/cic/ek/ Yolların birgün kesişecegine inanıyorum diyorsanız şaşirmiyorsunuz...şaşırmıyoruz skr |
Alıntı:
Bizim yuregimize sevgimiz nakış nakış işlenmiş , Niyet ettik sevgimizi sabit kılmaya..Nice uzun yılara diyelim.. Dost'luk sadece karşıdan bakıp durmak degildi,anlamak dile getirmek fedakarlık dı..Burda fedakarlık da birilerine düştü gülümseyen000 veee iyide oldu... Can dedigim ,seni gördügüme ,bana açtıgin o yüreğine sonsuz teşekkür ederim..cicekver Iyiki varsın ..yoluma ,yoluna düşüren Rabbime şükürler olsun... 🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃 |
Alıntı:
Bir bardak suya bu kadar iltifat ettiysen oooooo/cic/ek/ ArO* cicekver/cic/ek/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
O yüzden yolumuz hep vefalı dost / lara çıksın inşaAllah.. ☕☕☕☕ |
+Ablacım şu anda ne görüyorsun? -Bembeyaz kar tanelerini +Başka?? -Lapa lapa yağan kar taneleri... +Başka?? -Altıgen şekilli, buz kristalleri!!! +Başka başka??? -Ne başka??Buz kristalleri 0 °C altında su buharının yoğunlaşması ile oluşur, birbirine benzemez, sessizlik,huzur bu mu??? +Ayet ablacım âyet her biri !!!!! Gelde kara yatırıp sevme.klpp/ trkymbyrk Bugün tüm ülkem Zehra Begüm'ün ifadesiyle bembeyaz ayetle kaplı elhm Hayırlı pazarlar medineweb ailesi.. Klasikler arasında sayıp ,olağan gördüğümüz; olağan dışı değil, tam da hayatın içinde hergün gerçekleşen mucizeleri, âyetleri görebilmek, şükredebilmek duasıyla... Sizden de alalım muhteşem kar âyetleri resimleri [emoji178] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bu pazar günü; korna, araba, insan, inşaat seslerinin yerini, kuş cıviltilari kedi köpek seslerine bıraktı. Tek araç sesi ekmek arabası sesiydi:) Doğayı dinledik ilk defa huzurla... Meğer tabiatın bir sesi varmış:) Meğer ne çok susturmuşuz bu muhteşem sesleri... Bu pazar şehirli kuşlarin seslerini dinledik metropollerde))) Balkonlardan eşlik ettik serenomilerine. Şehirde kuş, horoz tavuk varmış ya! dedik. Sokağa çıkma yasagıyla biz evlerde kafesteydik. Hayvanlar ilk defa özgür ve serbestti. "Nerede bu millet " dercesine baktılar etrafa. Yaşam haklarını ellerinden aldığımız bu vefali dostlar için özwllikle bu günlerde kapılarınızin önüne su ve yiyecek koymayı unutmayın... Evde kalın. Sakin kalın...Hayırlı pazarlar..hayırlı haftalar... |
Köy kahvaltısıymış... Nutella hangi köyümüzün adetiydi acaba? Jambon delisi köyümüz nerede? Krep olmadan yaşayamam diyen muhtar kim? 6 çesit peynir, zeytin bulunan serpme kahvalti eden köylüm hani nerede? Pazar kahvaltısı edemedim diye hüzne gark olanlar önden buyursun[emoji4] Mutlu pazarlar diliyorum..Pazartesiye karışmam [emoji6] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
CEHENNEM PROVASI Haftanın altı günü şefkatli ve mülayim bir kadın olan annemin, kırmızı başlıklı kızı yiyen kurda, pamuk prensesi yok etmeye çalışan üvey anneye, kınalı koçumuzun kafasını kesip, derisini yüzen Şükrü Kasap'a dönüşmesine tanık olurdum her pazar.. İşkence aletleri olduğunu düşündüğüm kıl keseyi, bakır kazanın kırmızı ağzından sıçrayan kor parçalarını, üzerinde kaymadan oturmanın mümkün olmadığı güdük tahta tabureyi, burnumdan girerek bedenime yayılan Hacışakirle karışık yanık çıra kokusunu, kuvvetle muhtemel her menzilden çıkışımda kafama inecek olan pirinç tası ve nihayetinde; sislerin arasından, benden önce felçli bir kayınvalide ve iki yaramaz çocuk yıkamış, terli, yorgun, sinirli annemin silüetini hatırladıkça hala karnıma sancılar girer.. Son durulama suyundan sonra getirilen şehadetlerin ardından, cehennemden çıkmış gibi hafiflemiş, pir-ü pak olmuş küçük bedenimle sobalı odaya koşarken, ıslak ayağımın kaymasıyla taş karolara kapaklanışım, gözümün önünden gitmez.. BİLGE MERCANER[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Şeytan ve şeytanlaşmış insanların -cinlerin şerrinden korusun |
Sabah erken kalkılmişsa herkes kalkmalı.[emoji1] Pazarı yazı yok. Süpürgeyle odaya dalan anneye, kalk ekmek al diyen babaya offf çekilmez.. |
Alıntı:
Pazar günü kabusçusu süpürgeli anne her evde varmı gerçekten m20 |
Türk sanat müzigiyle açtım gözlerimi. Melemen kokusu noluyoz ya tepkimin önüne geçti:):) melemene dönülmez akşamın ufkundayiz şarkısıyla ekmek bandım. Üç dört yaş attım basbaya. Vakit çok geç diyor.dönülmez akşam diyor.cihana bir daha gelmek hayal diyor.avunma diyor. En sevdigim melemende hayatın anlamını sorguluyorum değişik bi pazarAğzı-Açık000 |
Alıntı:
|
SAAT: 10:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.