![]() |
Cevap: selamun aleyküm Alıntı:
aleykum selam.başarılar dilerim derslerinizde.sitemiz ders notları ve çıkmış sorular açısından baya zengin :) azranur arkadaşımızında dediği gibi notlara bakabilirsiniz ilgili bölümlerden.. bu konuyu site içerisinde hangi konu olursa olsun yardımlaşma amaçlı açtık..tek tek konu açmanın önünü almış olacaz inş.onun için konunuzu birleştirdim...bilgilerinize |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Selamun aleykum Geceniz hayr olsun Arkadaslar ben Ticaret meslek (muhasebe) menzunuyum Bu yıl nasip olursa acık öğretim 2 yıllık ilahiyat okumak istiyorum. Bana ygs girip barajı aşmam gerektiği söylendi basvuru için bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadas varsa sevinirim. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Alıntı:
ben 2 yıl önce bu şekilde yapmıştım umarım ygs de tercih konusunda değişiklik olmamıştır Rabbim muvaffak etsin selametle:):) |
Sayın yöneticilerimin Dikkatine Sayın Editörlerim , Sayın Abdülmelik Hocam ben imam hatip mezunu değilim. Arapça dersi hiç görmedim. Fakat sitenizde Youtube kapatılmadan önce Bahar döneminin bütün derslerini videodan izlemek mümkündü. Şuan hiçbiri yok. Arapça 'yı son haftaya bırakarak aklımda daha kalıcı olmasını düşünmüştüm. Benim anlıyamadığım Arapça güz dönemine ait videoların görüntüleri var, fakat bahar dönemine ait olanlar görünmüyor. Bir çaresi yok mu? |
Cevap: Sayın yöneticilerimin Dikkatine Alıntı:
youtube kapalı olduğu için olabilir eminim videolar başka nerde seyredileceğini iyi bilen arkadaş sana yardım edecektir |
Cevap: Sayın yöneticilerimin Dikkatine Alıntı:
abla videolar youtube den dolayı açılmıyorlar..eğer açılmazsa nasıl bi yöntem bulabiliriz bilmiyorum..bi araştıralım bakalım inş. bi yolunu buluruz yada gerek kalmadan videolar izlenebilir hale gelir :) |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü İnşallah editörüm, çalışmak için az zamanımız kaldı. Ya youtube açılsın ya da siz başka bir çare bulursunuz diye dua ediyorum. İlginizden dolayı size ve Mehmet Akif'e çok teşekkür ederim. Allah'ü Teala yardımcınız olsun. |
amin ecmain inş.:):) |
|
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü ne konuda yardımlaşma ayarlarla ilgili mi? |
SAAT: 03:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.