![]() |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Tuba editim allah razi olsun..gerçekten çok isime yarayacak..biraz değişiklikle kendimize uygun bir haftalıkprogram yyaparak artik.. Hepinize ayri ayri teşekkürler... Çok yardimci oldunuz..bunları hep not alican inşallah..dua ile |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü konu açmak istiyorum tam olarak nasıl accamı bilmiyorum birdefa açmiştim yanliş yerde acmişim yardimci olurmusunuz? |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Alıntı:
|
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Alıntı:
|
Editör ALİ70,e ... yazarlık bölümündeki son yazımda,bi kaç dakikalık düzenleme yapmam lazım,bunun için DÜZENLE butonunu aktifleştirebilirmisiniz.şimdideden teşekkürler... |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Zülküf hocam ben bu konularda acemiyim nasıl aktifleştireceğimi tam bilmiyorum. Ama şöyle yapabiliriz. Siz düzenlemenizi yapın bana mesaj olarak atın. Ben o mesajı yazınızın yerine aktarayım. Yoksa ben de Abdulmelikten yardım isteyeceğim. :) |
Cevap: Editör ALİ70,e ... o zaman şöyle yapalım yazıyı komple silebilrsen,yani yayından kaldırabilirsen, ben düzenlenmiş halini hemen güncelleştireyim inşaAllah.. |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Alıntı:
Allah yardım etsin Ali abi ..)))) Panelden yetgilenmisseniz yapabilirsiniz .. |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Alıntı:
GÜNCEL OLARAK ,ALLAH IN HAKİMİYETİNE RAĞMEN HADDİ AŞIP AZGINLAŞMAK.\Zülküf Arslan Konu buydu değil mi? |
Cevap: Editör ALİ70,e ... evet... |
SAAT: 11:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.