![]() |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Alıntı:
|
ama işe yaramışta sankigülümseyen000:) geçen yıl çocuklara verdikleri kitaplar var elimde..kaynak açısından sıkıntım yok hocam.. istediğim çocukları hem sıkmamak,hemde gevşek bırakmamak adına günlük kaç saat ders var.. Kuranı meal olarak okutmak istiyorum ..bu noktada nasıl başlamalıyım..onuda bir yazarsanız hani..tehdit değilde rica hanic*c*c*ince düşünceniz ve nezaketiniz için ayrıca teşekküe ederimm.kitaplar var elimde ..saygılar... |
Affetmek allaha mahsustur biz kimiz ki affedelim hocam |
|
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Açtımız bir konuyu silme imkanımız var mı? |
|
|
Bence meal şimdilik erken. Çocuklara namaz kılın dayatması yerine niçin namaz kılıyorum neden kılmam lazım ve kıldığım namazın amacı nedir ? soruların cevabını beyinlerine kazımak daha kalıcı ve anlamlı olacaktır. Yani kişiliklerine imanı inşaa edeceksiniz. Kaba inşaatınız sağlam ise istediğiniz şekilde konfor ekleyebilirsiniz. ama iskelet çürükse manikür pedikür kaş göz bakımı cenazeye uygulanır gibi işe yaramayacaktır. Onlara hurafesiz hormonsuz gelenekçilikten taklitten beri bir iman şuurunu aşılayın. Cehennem korkusu ile değil cennet sevdasını aşılayın. Bunu yaparken hurafe bidat uydurma hikayemsi menkıbelerden uzak durun. imanı inşaa etmeyi başarırsanız o çocuğu kazanırsınız. Çocukta iman bilinci gelişirse fiiliyata siz istemeseniz de öğretmeseniz de o çocuk araştırıp öğrenecektir ve uygulayacaktır. gelenek olan İslami eğitimde yanınıza yaklaşan çocuğu oku bakalım kulhuyu elhamı yada öğretiyoruz. Tamam çocuk dindar oldu yanılgısından uzak durun. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mihrinaz abla burda geçen senenin proğramı var fikir verir en azından |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Hocam rahman razi olsun güzel tavsiyelerini için..kesinlikle bu doğrultuda bir program olusturacagim inşallah... |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Tuba editim allah razi olsun..gerçekten çok isime yarayacak..biraz değişiklikle kendimize uygun bir haftalıkprogram yyaparak artik.. Hepinize ayri ayri teşekkürler... Çok yardimci oldunuz..bunları hep not alican inşallah..dua ile |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü konu açmak istiyorum tam olarak nasıl accamı bilmiyorum birdefa açmiştim yanliş yerde acmişim yardimci olurmusunuz? |
|
|
Editör ALİ70,e ... yazarlık bölümündeki son yazımda,bi kaç dakikalık düzenleme yapmam lazım,bunun için DÜZENLE butonunu aktifleştirebilirmisiniz.şimdideden teşekkürler... |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Zülküf hocam ben bu konularda acemiyim nasıl aktifleştireceğimi tam bilmiyorum. Ama şöyle yapabiliriz. Siz düzenlemenizi yapın bana mesaj olarak atın. Ben o mesajı yazınızın yerine aktarayım. Yoksa ben de Abdulmelikten yardım isteyeceğim. :) |
Cevap: Editör ALİ70,e ... o zaman şöyle yapalım yazıyı komple silebilrsen,yani yayından kaldırabilirsen, ben düzenlenmiş halini hemen güncelleştireyim inşaAllah.. |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Alıntı:
Allah yardım etsin Ali abi ..)))) Panelden yetgilenmisseniz yapabilirsiniz .. |
GÜNCEL OLARAK ,ALLAH IN HAKİMİYETİNE RAĞMEN HADDİ AŞIP AZGINLAŞMAK.\Zülküf Arslan Konu buydu değil mi? |
Cevap: Editör ALİ70,e ... evet... |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Tamamdır hocam. Allah kolaylık versin. |
Cevap: Editör ALİ70,e ... teşekkürler,zahmetiniz için... |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Rica ederim... :) |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Düzenle butonu üyeler için sürelidir. Bu süre içinde düzenleme yapmanız lazım. Editörler buton süresini uzatamazlar. Benzer bur durum olursa ya değiştirilecek yerleri doğrusuyla yetkililere iletin yada düzgün haliyle konunuza cevapla yazın tekrardan biz konuyla değiştiririz. Zülkuf hocam kusura bakmayın ilgilenemedim hakkınızı helal edin. Sorununuz giderilmiş yardım edeceğim birşey olursa yazın lütfen |
Cevap: Editör ALİ70,e ... bi hakkım yok zaten,helal olsun...:) yok ALİ70 ,sağolsun yardımcı oldu...:) |
Cevap: Editör ALİ70,e ... bir konunun konu sahibi tarafından düzenlenmesi için 60 dk süre vardır. Bu süre az bir süre değildir. Sana ne kadar zaman versek de meshep yazacaksın.kaç yıldır sana bunun mezhep olduğunu öğretemedik ağa :) |
Abi inan senden böyle bi eleştiri alacağımı tahmin ediyordum,hatta biraz daha espirilide bekliyordum,biran editörlere tamam hallettik,bunu silin diyecektim,unuttum... olsun tahminimde yanılmamışım..:)... he tamam mezshep zs diyaloğunu kurdum varmı itirazın..:) |
Site İçi Yardımlaşma Bölümü selamun aleykum arkadaşlar..sitemizle ilgili herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa veya yönetimdekiler için bir duyuru istek öneriniz olursa bu başlık altında yazabilirsiniz inş..bu başlık yöneticiler tarafından sürekli takip edilecektir |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü selamun aleykum ben özel mesajı bazı üyelere gönderebilirken bazılarına gönderemiyorum. Sebebinin ne olduğunu merak ediyorum. (Mesela erol 71 adlı üyeye mesaj yollayamadım) |
|
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Allah razı olsun. İnşallah görür, Sakarya ilitam ile ilgili bir şeyler soracaktım. |
Masallah Harika bir forum yeni kesfettim kolay gelsin |
Cevap: Masallah Alıntı:
Hayirli olsun |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü İlahiyat 1. ve 2. sınıf sınav soru ve cevapları sitemizde sonuçlar açıklanmadan yayınlanırsa memnun oluruz. Sayın Editörlerimizden bu konuda yardım bekliyoruz... |
Cevap: Ama Niye? beni paylasımcı uye kim yaptı(: |
Re: Ama Niye? Medineveb bbaseditor olmus tekrar cok mutlu oldum rabbim yardimciniz olsun basarilar |
Cevap: Ama Niye? Alıntı:
|
Cevap: Re: Ama Niye? Alıntı:
Alıntı:
|
|
hakaşığı profil resmini istediğin zaman değiştirebilirsin. Rütbeyle bir ilgisi yok. Resmi yüklediğinde yine rütben ne ise o yazılacaktır. Acaba profil resmini değiştirirken hata mı yapılıyor. |
SAAT: 14:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.