![]() |
Cevap: Re: Ama Niye? Alıntı:
|
hakaşığı öncelikle hangi profili istiyorsan onun üzerini sağ tıkla ve resmi farklı kaydet. Sonra bir kutucuk açılacaktır , ona da kaydet diyerek profilin bölümünden avatarını değiştir kısmından değiştirebilirsin. İnşallah anlatabilmişimdir, biraz karışık oldu galiba bir deneme yap olur mu? mahcup000 |
|
Sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım. Bu mesajları görüp farklı bir yorum yapan olabilir . Telefondan mı denemeye çalışıyorsun hakaşığı, bir de bilgisayardan denesen belki problem çözülür.. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Profil resmini değiştir: Resim için URL giriniz Option 2- Bilgisayarınızdan Resim Yükleyin Bu bölüm açıldığında, Gözat'ı tıklayın. Bilgisayarınızdan resim seçin. Değişiklikleri Kaydet'i tıklayın. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü resmin boyutu ağırlığı fazla ise hata verecektir. küçülterek deneyebilirsiniz... |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü facebooktan videoları nasıl foruma atabilirim.. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü facebook videoları bizim kullandığımız sistemde çalışmaz. şimdiye dek hareketli avatar yüklenemiyordu.o sistemi kurduk.bundan böyle hareketli gifler avatar olarak kullanılabilir.. boyut en çok 140*140 olmalı.bundan fazla ise hata verecektir. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Alıntı:
|
yardım Medine web ilahiyat sayfasi ve diger sayfalar acilmiyooorr duyun artik |
Cevap: En İlginç Araba Yazıları Alıntı:
|
Cevap: En İlginç Araba Yazıları Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu sayfadan sonra yukardaki yere tiklayinca alt basliklar acilmiyor |
Cevap: En İlginç Araba Yazıları Tapetalk telefonumda var 4, 5 gün önce ilahiyat önlisans v.s. diger sayfalar aciliyordu |
Cevap: En İlginç Araba Yazıları Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bundan sonra sayfalar acilmiyor |
Cevap: En İlginç Araba Yazıları Sorunu "medineweb" ya da "abdülmelik" e mesaj atın. Onlar yardımcı olacaklardır. Son günlerde sitenin yüzünde değişiklikler oldu. Bundan kaynaklanıyor olabilir |
Cevap: En İlginç Araba Yazıları Alıntı:
tapatalk kullanmıyorum.sorununuz için ayrıntılı bi yardımım olamaz malesef ama şöyle deneyelimbi..tapatalk güncelemesi geldiyse telefonnuza güncelleyin muhakkak sorun tapatalktan kaynaklı olabilir..kimler onlıne sayfasına bakınca tapatalktan giriş yapmış olanları görebiliyorum çünkü. forumda bayağı bi değişiklikler oldu onlardanda kaynaklı olabilir.adminimize gereken bilgiyi iletiyorum inş. |
Cevap: En İlginç Araba Yazıları konuyla ilgili bilgilendirmelerden sonra sorunuzu uygun başlığa taşıyacam inş..editör arkadaşlarım görünce konu taşımayın lütfen şimdilik..konuyla ilgili bilgilendirmelerden sonra taşırım ben.üyemi taşınacak konuda mesajını göremeye bilir.burdan cevabına baksın en azından |
Cevap: En İlginç Araba Yazıları Allah razi olsun |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü ERR_CONNECTION_TIMED_OUT hatası alıyorum sürekli sitenizde :( |
Bu hata zaman aşımı yani sitenin açılmamsı sorunu, kendi arkadaşlarımın yada internette rastladığım kadarıyla birçok insanın yaşadığı bir tarayıcı sorunudur.Chrome, Explorer yada diğer tarayıcılarda bir yada bir kaç farklı sayfanın, özellikle de yabancı ülkelere ait sayfaların açılmamsı gibi bi durumla karşı karşıya kaldınız. Ve bu durum bir anda gerçekleşti. Sorun kendi ip nize dns alamamanız. Çözüm: Öncelikle pc nizi virüs taramasından geçiriniz. Problem devam ediyorsa ki edecektir, hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onu silip yeniden kurun. Eğer hala aynı ise, google crome dan örnek vermek gerekirse; google chrome uygulamalar kısmından sırasıyla, uygulamalar-webmağaza-mağazada arama yap kısmına "zenmate" yazarak eklentiyi bulun. Ve etkinleştirin. Hepsi Bu kadar.Hiç Bir Ayar Yapmanıza Gerek Yok. |
Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin Yerel ağ bağlantısı ' özellikler kısmından İnternet Protokol 4'e girip Dns sunucu adresini otomatik al seçeneğini işaretleyin veya dns sunucunuzu değiştirin. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü hocam sonuc yok bazen giriyor bazen girmiyor |
Bunun sebebi farklı olabiliyor. Girmek istediğimiz site sunucularından kaynaklanıyor olabilir. Yada Türk Telekom yasaklı site olarak IP adresini engellemiştir. Ya da kendi sistem ayarlarımız dan da kaynaklanıyor olabilir. Norton kullananlar da sorunlarla karşılaşabiliyor. Norton engelleme yapabilir. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] DNS Değiştirme; Google DNS adreslerini kullanabilirsiniz. 8 . 8 . 4 . 4 8 . 8 . 8 . 8 OpenDNS sunucu adreslerini kullanabilirsiniz. 208.67.222.222 208.67.220.220 Comodo DNS adreslerini kullanabilirsiniz. 156.154.70.22 156.154.71.22 DNS değişikliklerini yaptıktan sonra artık böyle bir hata mesajı ile karşılaşmamanız gerekiyor. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü hocam nasıl fotoğraf paylasıyoruz ? |
yorum yaptıgınız bölümde üst kısımda resimde de görüldüğü gibi okla mavilenmiş rresim butonu var ona tıklıyorsunuz mesaj yerine otamatikmen ek sekme cıkıyor buraya yollamak istediginiz resimin Url sini yapıtırıyorsunuz tamam dediginiz resmi buraya yapiştırıyor sonrası zaten cevapla demenizle resmi paylaşmıs oluyorsunuz kardeşim |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü peki sadece url mi gerekiyor hocam bilgisayarımızdaki bir fotoyu kullanamazmıyız ? |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] resimde görüldüğü gibi Dosya yükleme butonu firketene benzer.. |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Hazır burdayken vidieo yûklemesini de açıklarmısın islaminesil.. Mûmkûnse... |
yotubeden aldıgınız url yi direk yapıstırmanız yeterli buraya |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü isde sorun orda ikl alıntıyı yapamıyorum..url çıkmıyo eklenti ekle diyo |
Anlatabildim mi bilemiyorum. İslaminesil daha ayrıntılı anlatır evet000 |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Tmm bõyle bir denerim inş olur..sizde degil bende hata :)) yapamıyorum õgrenecegim inş..:) |
|
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
estg helaldir kardeşim ,dosya yükleme yaptıktan sonra alt kısımda Yüklenmiş dosyanın gif yada jpg si bulunmakta ona tıkladıgınız da karsınızı forumun http resim url si cıkacaktır ordan urlsini kopyalıyıp resim sekme butonuna basıp icine aktarmanız yeterlidir. yada resim yüklemesini yaptıktan sonra acılan dosya yükleme ek sekmesini kapatın firketen dosya yüklemin üzerine geldiginizde son yükleminizi jpg kayıtlı oldugundan dolayı on atıkladıgınız gibi resim otomatikmen yorum bölümüne eklenmiş olacaktır.. Resimde görüldüğü gibi ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü eyvaallah hocam paylastım ilk resmimi :) |
|
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü ders kitaplarında konuya başlamadan önce önerilen kitapları alan var mı? |
SAAT: 14:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.